Cameră Video în nasture S3 Nano

Camera video în nasture S3 Nano se remarcă ca fiind cea mai mică și mai ușoară cameră video pentru copiat disponibilă în prezent pe piață. Dimensiunile foarte reduse și greutatea scăzută ale camerei asigură o fixare mai bună pe cămașă și o manevrare mai ușoară. Model nou lansat în 2024!

Camera in Nasture pentru copiat i-Cheat S3 Nano

Specificații Tehnice

 • Cea mai mică cameră video care există: 45x20x3
 • Acumulator reincarcabil cu autonomie până la 5 ore
 • Timp de încărcare acumulator: 4-5 ore
 • Rezoluție: 4K
 • Lentilă cu Focalizare: Manuală
 • Necesită WiFi: Mini Router sau Hotspot de la Telefonul Mobil
 • Distanțe:
  • Între Camera și Router/Telefon maxim 10m
  • Între Router/Telefon și persoana care te ajută: Nelimitat

Cea mai mică Camera video pentru copiat!

O cameră video în nasture de dimensiuni reduse se va integra mai bine pe cămașă/bluză. Dacă este ușoară, manevrarea ei devine mai simplă. Pe de altă parte, o cameră mai grea poate să tragă cămașa în jos, rezultând în unghiuri de filmare neadecvate, cum ar fi spre tavan.

Camera video in nasture pentru copiat S3 Nano

Camera video în Nasture S3 Nano pentru copiat este cea mai mică cameră video disponibilă pe piață! Datorită dimensiunilor sale reduse și greutății foarte scăzute, poate fi atașată chiar și la manșetă(la manecă), eliminând riscul de a cădea, chiar dacă miști mâna mai energic.

În plus, camerele video pentru copiat cu acumulator separat dispun și de un buton de urgență, care se poate dovedi extrem de util pentru a economisi bateria sau pentru a opri sistemul rapid în cazul apariției detectoarelor în sală.

Cea mai mica camera video pentru copiat in nasture

Autonomie Mare

Standard, camera video pentru copiat este echipată cu un acumulator extern. Conexiunea dintre camera și acumulator se realizează printr-un fir subțire și flexibil, dar în același timp foarte rezistent.

Datorită dimensiunilor sale reduse, integrarea unui acumulator intern ar crește mărimea și greutatea camerei, diminuând avantajele pe care le oferă o cameră de această dimensiune.

Camera in nasture pentru copiat

S-ar putea să te îngrijoreze ideea de a avea fire pe corp, dar în realitate, inconveniențele create de un fir subțire sunt considerabil mai reduse față de beneficiile utilizării unei camere video pentru copiat atât de mici.

Camera in Nasture pentru copiat i-Cheat S3 Nano

Camerele video în nasture pentru copiat cu acumulator integrat pot părea la prima vedere o opțiune mai atractivă. Totuși, în practică, s-a constatat că o cameră cu acumulator integrat este ceva mai voluminoasă și mai grea, ceea ce o face mai dificil de manevrat și aproape riscant să fie așezată la manșetă, deoarece există riscul să cadă din cauza greutății. Chiar dacă este fixată bine, poate trage bluza în jos.

Camerele cu acumulator intern sunt potrivite pentru examenele care durează maximum două ore. Pentru perioade mai lungi, bateria ar trebui să fie mai mare, iar problemele care apar sunt mai semnificative decât inconvenientul unui fir subțire ascuns sub haine.

Din ce este alcătuit sistemul?

Sistemul furnizat este un sistem complet. Aveți nevoie doar de o cartelă SIM obișnuită cu opțiunea de internet activată și de asistența unei persoane. În acest pachet sunt incluse următoarele:

 • Mini Camera Video în Nasture
 • Acumulatorul pentru camera cu o autonomie de 5 ore
 • Husă specială pentru ascunderea discretă a bateriei pe braț (Optional)
 • 20 de nasturi de schimb identici cu cel cu Camera Video, potriviți pentru bluză
 • Mini Router 4G LTE (Nu este inclus in pretul standard)
 • Manual de utilizare tipărit și un videoclip demonstrativ pe YouTube

Cum se utilizează Camera video in nasture?

 1. Începeți prin încărcarea acumulatorului.
 2. Instalați aplicația pe telefonul persoanei care urmează să vă ajute.
 3. Introduceți o cartelă SIM obișnuită în mini routerul care are credit sau o opțiune cu minute și internet activate, apoi porniți routerul.
 4. După ce bateria s-a încărcat, conectați mufa MicroUSB la camera video.
 5. Porniți camera folosind butonul de pe baterie.
 6. Fixați camera înlocuind unul dintre nasturii de pe mânecă sau de pe piept.
 7. Plasați bateria în husă și husa pe braț.
 8. Deschideți aplicația și introduceți codul unic de conectare al camerei dumneavoastră.
 9. Aplicația se va conecta la camera, iar pe telefon veți vedea ce filmează camera.
 10. Pentru a primi răspunsuri, veți avea nevoie și de un sistem cu cască fără fir care nu are nicio legătură cu camera de față. Acestea sunt sisteme individuale și nu trebuie să fie compatibile între ele.

Camera video mascată perfect de un nasture

Dacă nu știi că în spatele acelui nasture se află o mini cameră video, este aproape imposibil să o observii, chiar și atunci când privesti cu atenție de aproape la nasture!

Spy cheating camera exams invisible hidden video camera 04
Spy cheating camera exams invisible hidden video camera 05

Acumulator de mici dimensiuni cu autonomie mare

Este un acumulator reincarcabil special adaptat pentru a fi cât mai mic și cat mai ușor de mascat pe sub haine.

Buton de Urgență

Deși poate părea inutil, acest buton este deosebit de important! Dacă observi că în sala apare cineva cu un detector (un dispozitiv cu cel puțin două antene) și se plimbă prin cameră, oprirea sistemului va face practic imposibilă detectarea sa! Va putea fi identificat doar cu ajutorul detectoarelor de metale, asemenea celor folosite la aeroport.

Husă specială de de pus pe braț!

Camera video în nasture vine la pachet cu o husă specială pe care o poti așeza cu ușurință pe brațul stâng sau drept. Aceasta are două curele reglabile ca mărime, astfel încât să se potrivească atât persoanelor cu braț mai subțire, cât și celor cu braț mai musculos.

Cum se pune camera copiat

Această husă poate fi utilizată pentru a ascunde bateria cu ușurință pe corp. Dacă consideri că nu te ajută, desigur, poți renunța la ea. În acest caz, acumulatorul va trebui ascuns undeva pe corp.

Acumulator pentru camera de copiat

Husa pentru acumulator este concepută pentru a putea fi montată atât pe mâna dreaptă, cât și pe mâna stângă. Firul de alimentare pentru cameră este suficient de lung pentru a ajunge la cameră în oricare din aceste situații.

Distanță nelimitată

Persoana care urmează să te asiste poate fi la o distanță nelimitată. Camera în nasture pentru copiat transmite imagini video în timp real persoanei care te ajută, prin intermediul unei conexiuni la internet. Camerele care utilizează un mini router sau propriul telefon cu funcția de hotspot funcționează prin Wi-Fi.

Camera video în nasture pentru copiat necesită o conexiune la internet, Exista trei opțiuni pentru a furniza internet camerei:

 1. Utilizezi propriul telefon mobil cu funcția de hotspot.
 2. Folosești un mini router 4G LTE cu o cartelă SIM obișnuită.
 3. Alegi o cameră cu cartelă SIM integrată: fără fire, fără telefon, fără router.
Casca de copiat cu Camera iCheat S3 Nano

Dacă alegi să faci Hotspot

Așa cum am menționat anterior, orice cameră video în nasture pentru copiat necesită acces la internet. Indiferent de sursa de internet, performanțele camerei rămân aceleași. Dacă optezi să folosești propriul telefon mobil, va trebui să activezi funcția de hotspot și să introduci numele rețelei și parola în setările acestei funcții, pentru ca camera să se poată conecta.

Trebuie să reții că distanța maximă între telefon și cameră nu trebuie să depășească 5-10 metri. Este recomandat ca telefonul să fie ascuns undeva la tine în sală, deoarece antena Wi-Fi a camerei nu are o rază de acoperire foarte mare, ceea ce limitează distanța.

Cu toate acestea, partenerul tău de ajutor poate fi în orice loc de pe planetă și să aibă acces la internet, fără limită de distanță.

Dacă alegi varianta cu mini Router

În primul rând, trebuie să știi că, indiferent de varianta pe care o alegi, performanțele camerei rămân constante! Dacă optezi pentru varianta cu mini router, vei beneficia de următoarele avantaje:

 • Nu poate suna RO-ALERT – la telefoane, chiar și în modul silențios, alerta RO-ALERT poate suna,
 • Nu te poate deranja nimeni în timpul utilizării – la telefoane, dacă cineva te apelează, în timp ce încearcă să te sune, conexiunea la internet devine indisponibilă – camera este inutilizabilă până la încheierea apelului,
 • Mini routerul este mult mai mic și poate fi ascuns mai ușor!
 • Mini routerul vine gata setat: doar trebuie să introduci cartela și să îl porniți – în cazul telefoanelor, pot exista setări suplimentare de făcut,
 • Mini routerul are întotdeauna rețeaua Wi-Fi ascunsă – în cazul telefoanelor, nu poți ascunde întotdeauna rețeaua Wi-Fi, în special pe modele precum iPhone, Huawei și unele modele Samsung.

Dacă alegi o cameră direct cu cartela SIM

Recent, au fost lansate și camere video în nasture pentru copiat, în care cartela SIM poate fi introdusă direct, fără a necesita accesorii suplimentare. Această opțiune este considerată cea mai convenabilă, dar, din păcate, este și cea mai costisitoar. Aceasta datorită tehnologiei avansate utilizate pentru a face ca aceste camere să fie atât de mici încât să încapă cartela SIM în nasture.

error: Content is protected !!