Camera pentru Copiat Wifi fara Audio integrat

Va Garantam ca avem cele mai mici Camere Video in Nasture pentru copiat  de pe piata! Mai jos prezentam doua camere foarte accesibile ca si pret in comparatie cu modelul premium i-Cheat S4, dar care pastreaza standardele ridicate ale calitatii. Din peste 20 de modele am selectat cele mai bune doua modele.

Este un sistem destul de simplu de folosit. Camera vine inpreuna cu un mini Router 4G ce are rolul de a da internet camerei video. Persoana care te ajuta se poate afla la orice distanta – camera trimite imagini Video Live pe internet.

Ajutorul tau va trebui sa instaleze o aplicatie gratuita pe Telefon sau Tableta. In aplicatie va vedea in timp real ce filmeaza camera Video in nasture. Acest model de camera nu are si modul audio integrat. Deci va trebui sa folosesti Cutiuta GSM sau oricare alt dispozitiv audio cu casca de copiat.

Vezi aici modelul fara Router 4G:

Camera video pentru copiat in nasture 4G

Din ce este alcatuit sistemul?

Sistemul de fata este unul complet. Mai ai nevoie doar de o cartela SIM obisnuita ce are activa o optiune de internet si de o persoana care sa te ajute. In acest pachet este inclus:

 • Camera Video in Nasture
 • Acumulatorul pentru camera 5h outonomie
 • Husa speciala pentru ascuns usor bateria pe brat (4)
 • 20 de Nasturi de schimb pt Bluza identici cu cel cu Camera Video
 • Mini Router 4G prezentat putin mai jos
 • Manual de utilizare pe hartie + Video pe Youtube

Vezi aici si modelul la care nu mai ai nevoie de Dispozitiv Audio separat (Cutiuta GSM sau stick Bluetooth). Ajutorul tau iti poate dicta direct din aplicatia unde primeste imaginile video:

De ce este important sa ai bateria separat si
Nu integrata in camera?

Camera cu baterie integrata este mult mai mare si mai grea!

La comanda putem sa iti integram o baterie in camera, insa din experienta noi recomandam ca aceasta sa fie separat intrucat camera trebuie sa fie cat mai mica si cat mai usoara. Astfel va fi usor de manevrat si o vei putea pune atat la maneca cat si la piept.

Daca alegi sa iti punem bateria in camera, retine ca iti va fi foarte greu sa montezi camera la maneca – vei sta stresat mereu sa nu iti cada din cauza greutatii sesisabila mult mai mari decat daca ai bateria separat.

In plus daca ai bateria integrata in camera, din cauza greutatii acumulatorului camera va trage de camasa/bluza in sus daca o pui la piept si va filma mai mult pe tavan. Daca reusesti cumva sa o pui chiar si la maneca risti sa traga prea tare de bluza/camasa si sa iasa camera in relief prin haine.

Camera cu baterie integrata are autonomie mai mica!

Atunci cand integrezi acumulatorul in corpul camerei esti destul de limitat in alegerea acumulatorului potrivit, intrucat trebuie sa gasesti un compromis intre marime, greutate si autonomia camerei. Cu cat acumulatorul este mai mare ai autonomie mai mare dar camera devine mai greu de manevrat si mai usor de depistat.

De aceea noi preferam sa folosim acumulatorul separat! Camerele cu acumulator au o autonomie GARANTATA mult mai mare, intrucat nu mai suntem limitati de marimea camerei.

Atunci cand mergi la un examen mai lung (de 4 ore de exemplu) este important sa ai si minim o ora de rezerva: pana intri in sala, pana vin subiectele, etc ajungi defapt sa ai nevoie de 5-6 ore. Astfel cu camerele care au acumulator separat nu stai cu stres ca te va lasa bateria. Intradevar ai un fir pe corp, dar acest fir este foarte subtire si poate fi gasit doar la un eventual control corporal. Avantajele sunt mult mai mari decat dezavantajele. Este mai important sa nu dai tu ceva de banuit, pt ca daca vei fi controlat, indiferent ce sistem ai, cu siguranta va fi gasit.

Cum se utilizeaza acest sistem?

 1. Se pune la incarcat Acumulatorul
 2. Se instaleaza aplicatia pe telefonul persoanei ce urmeaza sa te ajute
 3. Introdu o cartela SIM obisnuita in mini Router ce are credit sau o optiune cu minute si internet activata si porneste routerul
 4. Dupa ce bateria sa incarcat, se introduce mufa MicroUSB in camera
 5. Se porneste camera de la butonul de pe baterie
 6. Pune camera inlocuind unul din nasturii de la maneca sau de la piept
 7. Pune bateria in husa si husa pe brat
 8. Se deschide aplicatia si se intorduce Codul unic de conectare al camerei tale
 9. Aplicatia se va conecta la camera si vei vedea pe telefon ce filmeaza camera
 10. Pentru a primi raspunsurile vei avea nevoie si de un sistem cu casca de copiat ce nu are legatura cu camera de fata – sunt sisteme individuale si nu trebuie sa fie compatibile!

Cea mai mica Camera Video pentru copiat in Nasture

Acumulator de mici dimensiuni cu autonomie mare

Este un acumulator reincarcabil special modificat pentru a avea dimensiuni cat mai mici.

La comanda putem modifica camera astfel incat sa ii punem o baterie interna. Insa din experienta nu recomandam acest lucru intrucat camera trebuie sa fie cat mai mica si cat mai usoara pentru a nu trage de bluza in jos: risca sa cada sau sa filmeze pe tavan din cauza greutatii.

camera copiat examene

Buton de Urgenta

Desi poate parea banal, acest buton este extrem de util! Daca vezi ca in sala se vine un un detector (un aparat cu minim doua antene) si se plimba prin sala, atunci daca vei opri sistemul va fi absolut imposibil de detectat! Va mai putea fi detectat doar cu detectoare de metale cum sunt cele de la aeroport.

Cu o simpla apasare de buton, poti sa opresti camera, inclusiv partea de audio. Atentie Routerul va ramane in stare de asteptare si este astfel greu de detectat dar nu imposibil.

Pentru a nu putea fi detectate va trebui totusi sa te asiguri ca le ai inchise pe toate, inclusiv Routerul 4G.

1 – Buton de Urgenta On/Off     2 – Mufa Type C incarcare

Butonul se afla pe Acumulator, iar Acumulatorul in husa special creata pentru camera pentru copiat cu Wifi. Husa se poate pune pe bratul stang sau drept. Astfel cu un simplu gest (te faci ca te scarpini putin) si in doar o secunda poti opri sistemul.

Il poti porni ulterior prin simpla apasare prin haine inca o data a butonului de urgenta. Nu mai trebuie sa faci nimic altceva, totul este automat iar aplicatia se va reconecta automat la camera ta in doar 2-3 minute.

Husa speciala de de pus pe brat!

Camera pentru copiat vine cu o husa speciala ce o poti pune cu usurinta pe bratul stang sau drept. Are doua cureluse cu marime reglabila pentru a se putea potrivi atat la persoanele cu mana mai subtire, dar si pentru persoanele mai musculoase

Poti folosi aceasta husa pentru a putea ascunde bateria cat mai usor pe corp. Daca consideri ca nu te ajuta, desigur poti renunta la ea. Acumulatorul in acest caz va trebui sa il ascunzi undeva pe corp.

Husa pentru acumulator este gandita sa poata fi montata atat pe mana dreapta cat si pe mana stanga, firul de alimentare pentru camera este suficient de lung  pentru a ajunge la camera in oricare din situatii.

Poti folosi aceasta husa pentru a putea ascunde bateria cat mai usor pe corp. Daca consideri ca nu te ajuta, desigur poti renunta la ea. Acumulatorul in acest caz va trebui sa il ascunzi undeva pe corp.

Husa pentru acumulator este gandita sa poata fi montata atat pe mana dreapta cat si pe mana stanga, firul de alimentare pentru camera este suficient de lung  pentru a ajunge la camera in oricare din situatii.

Conexiunea la internet

Indiferent ce camera video vei alege, aceasta are nevoie de o conexiune la internet. Modelul de fata nu suporta cartela SIM. Poate fi setata sa se conecteze la o retea Wfi pe care o poti personaliza chiar tu cu ce nume si ce parola doresti. Camera se va conecta mereu la aceasta retea cand o va intalni.

Este recomandar ca aceasta retea Wifi sa fie ascunsa. Asta nu iti poate garanta ca nu va fi descoperita. Retelele Wifi, chiar daca sunt ascunse se pot descoperi cu un telefon obisnuit Android sau IOS cu aplicatii de scanare Wifi si nu apar doar daca dai cautare din meniul de afisare a retelelor Wifi.

Camera de fata vine insotita de un mini router 4G ce este gata setat. Tu mai trebuie doar sa pui o cartela SIM ce are activa o optiune de internet. Poti folosi orice cartela SIM obisnuita din orice retea. Recomandarea noastra ar fi ca inainte de a alege reteaua GSM, sa mergi in zona unde vei folosi camera si sa vezi pe ce retea ai semnal mai bun. La orice camera video cu transmisie Live, semnalul 4G este destul de important.

In poza poti vedea cum arata un mini Router 4G. Este de marimea unui pachet de tigari dar mult mai subtire. Routerul comunica cu camera ta prin Wifi, deci nu exista fire intre ele. Routerul trebuie tinut insa nu  mai departe de 2-3 metri de camera.

In partea de sus a pozei poti vedea modulul 4G LTE al camerei i-Cheat S4 care nu mai are nevoie de Router. Modulul comunica cu in fir foarte subtire cu camera si nemai avand Wifi este imposibil de detectat in timpul utilizarii.

Vezi aici noul model de camera fara Wifi:

Camera copiat cu router 4g
error: Content is protected !!