Cameră Video in nasture i-Cheat S3 Pro cu Autofocus

Cea mai bine vandută Cameră Video in nasture
din toate timpurile!

Camera Video în nasture i-Cheat S3 Pro cu Autofocus se remarcă prin capacitatea de a trimite fotografii de calitate similară celor realizate cu un telefon mobil. Utilizarea acestor camere reduce semnificativ timpul necesar pentru captarea imaginilor, la doar 10-20 secunde, eliminând necesitatea de a mișca camera în fața documentului, cum este cazul la camerele video live clasice. Această caracteristică reduce riscul de a fi descoperit.

Camera Video pentru Copiat in Nasture i-Cheat S3 Pro

Specificații Tehnice:

  • Acumulator cu autonomie de până la 5 ore!
  • Singura cameră cu autofocalizare,
  • Cea mai mică cameră video în nasture: doar 3 mm grosime – ușor de pus la bluză,
  • Camera digitală de 5 Mpx,
  • Nu trebuie să apeși niciun buton, ajutorul tău controlează tot de acasă!
  • Ajutorul tău vede în timp real cu o întârziere maximă de 2 secunde,
  • 12 nivele de calitate la video live,
  • Buton de urgență care oprește instant sistemul pentru a nu putea fi detectat.
  • Aplicație ușor și intuitiv de folosit,
  • Husă reglabilă, specială pentru a pune bateria pe braț.

Siguranța pe primul loc! Risc scăzut să fii deconspirat!

Funcția de autofocus asigură imagini de înaltă calitate, facilitând obținerea rapidă și simplă a informațiilor de către asistentul tău. Acest lucru reduce necesitatea efectuării mișcărilor suspecte din partea ta, sporind discreția și eficiența.

Camera Video i-Cheat S3 Pro cu Autofocus

Nu confundați o cameră obișnuită, unde asistentul face o captură de ecran din transmisia live, cu camera i-Cheat S3 Pro cu Autofocus, care face efectiv o fotografie și o trimite direct în aplicație. Camerele obișnuite au o calitate limitată, bazându-se pe capturi de ecran făcute de persoana care te asistă.

În schimb, camera video S3 Pro, la comanda asistentului dată din aplicație, camera face o fotografie de 4K și o trimite direct în aplicație, oferind o calitate superioară, comparabilă cu pozele făcute cu un telefon mobil. Procesul este automat, fără acțiuni necesare din partea celui care folosește camera.

Timpul necesar sa trimiti informatia scade si de pana la10 ori!

In functie si de indemanarea utilizatorului, timpul necesar trimiterii imaginilor ce contine informatia(subiectele sau ce vrei tu sa trimiti), scade de pana la 4 ori fata de o camera clasica cu focus manual!

Cu o singura poza, in 20-25sec poti trimite o intreaga foaie A4!

Scade de pana la 10 ori riscul de a fi deconspirat!

Vei trimite mult mai repede informatiile celui care te ajuta. Astfel nu vei mai avea nevoie de camera – o poti chiar si opri!

Nu mai esti nevoit sa faci manevre pe termen lung, de exemplu sa misti mana sau sa stai in anumite pozitii care ar putea fi interpretate ca fiind suspecte!

Nu trebuie să apesi pe Butoane in timpul utilizării!

Persoana care poartă camera în nasture nu trebuie să apese niciun buton în timpul utilizării. Este suficient să pornești sistemul înainte de a intra în sala/clădire. Aplicația a fost optimizată pentru ca persoana care te asistă să aibă control total asupra camerei tale de la distanță. Intervenția purtătorului camerei i-Cheat S3 Pro cu Autofocus este minimă, necesitând doar pornirea sistemului înainte de utilizare.

Asistentul tău de acasă are control complet asupra sistemului, putând să oprească și să pornească camera, să schimbe nivelul de calitate al imaginilor video, să repornească camera și să realizeze fotografii 4K. Această funcționalitate oferă flexibilitate și ușurință în gestionarea sistemului, fără a necesita intervenția directă a purtătorului camerei.

aplicatie-camera-copiat-1

Persoana care te asistă are control complet și la distanță asupra camerei video prin intermediul aplicației dedicate.

Singura cameră cu Autofocus

Camera ascunsă în nasture are o lentilă internă care se ajustează automat în funcție de distanța față de obiectul filmat, cum ar fi o foaie A4. Camera asigură imagini de înaltă claritate, indiferent de distanța camerei video fata de pagina A4/monitor LCD. Această caracteristică facilitează captarea clară și eficientă a imaginilor.

camere copiat

O cameră video în năsture cu autofocus poate fi ușor identificată deoarece, atunci când o îndrepți spre o foaie A4 de la o distanță de 20 cm și apoi schimbi distanța la 40-50 cm, imaginea va deveni temporar neclară(aprox 0.1secunde cât face focalizarea automată). Acest lucru se întâmplă deoarece camera își ajustează automat focusul pentru a obține claritatea maximă a imaginii.

Camera Video in nasture i-Cheat S3 Pro are lentilă cu autofocus!

Camera i-Cheat S3 Pro cu Autofocus redefinește standardele pentru sistemele performante. În timp ce majoritatea camerelor au senzori optici între 1.2 și 2 Mpx și lipsesc de funcția de autofocus, Camera S3 iese în evidență cu un senzor de 5Mpx iMX335 STARVIS și include funcția de autofocus. Aceasta reprezintă o îmbunătățire semnificativă față de sistemele tradiționale.

camera-copiat-digitala

Camera imită perfect un nasture

Tehnologia avansată a camerei video în nasture i-Cheat S3 Pro cu Autofocus asigură discreție maximă. Când este fixată pe partea frontală a unei bluze sau cămăși, camera rămâne practic invizibilă, făcând-o ideală pentru utilizări care necesită un grad înalt de subtilitate. Această tehnologie modernă permite o utilizare eficientă fără a atrage atenția asupra celui care o poartă.

Spy cheating camera exams invisible hidden video camera 04
Spy cheating camera exams invisible hidden video camera 05

Acumulator special modificat

Deși există pe piață camere cu acumulator intern care oferă o autonomie de maxim 2 ore, acestea devin mai groase (peste 1.5cm) și mai grele, crescând riscul ca camera să cadă de pe cămașă. De asemenea, din cauza dimensiunilor mai mari, montarea camerei la mânecă devine dificilă.

Montarea la mânecă oferă o mobilitate mai mare pentru filmarea unei pagini A4 sau a unui monitor LCD. Dacă camera este plasată la piept, este nevoie să ridici foaia în fața ei, ceea ce crește riscul de a fi observat, mai ales de către supraveghetori mai tineri care sunt familiarizați cu astfel de sisteme.

Acumulator special de dimensiuni reduse și cablu subțire

Bateriile externe obișnuite sunt mari și vin cu un cablu gros MicroUSB, având o capacitate între 6000-20000 Mah, ceea ce oferă mai multă autonomie decât este necesar. Din acest motiv, noi oferim un acumulator special, modificat pentru a fi mai mic și mai ușor de ascuns, adaptat nevoilor specifice ale utilizatorilor. Această soluție facilitează ascunderea eficientă a acumulatorului.

Battery for cheating camera exams

Cablul este subțire, cu protecție siliconică, ceea ce îi conferă flexibilitate și rezistență semnificativă. Este suficient de rezistent pentru a suporta tracțiune puternică fără a se rupe. În plus, mufa MicroUSB a fost modificată pentru a fi de patru ori mai mică, facilitând utilizarea și ascunderea.

Buton de Urgență

Acest buton îți permite să pornești sau să oprești rapid și ușor camera video in nasture cu o simplă apăsare, fiind extrem de util în diverse situații. De exemplu, în cazul în care supraveghetorul folosește detectoare, poți închide imediat sistemul, făcându-l imposibil de detectat. De asemenea, ajută la economisirea bateriei, permițându-ți să activezi sistemul doar când este necesar.

Buton de urgenta camera copiat

1 – Buton de Urgență 2 – Mufă Type C încărcare acumulator

Acest buton este foarte practic și ușor de folosit. În doar o secundă, poți să te prefaci că te scarpini și să oprești rapid sistemul. Apoi, cu o altă apăsare, totul se reconectează automat. Această funcție face utilizarea sistemului simplă și discretă, permițându-ți să reacționezi rapid în diverse situații.

Butonul de pe acumulatorul camerei i-Cheat S3 Pro cu Autofocus este extrem de util în situații specifice. De exemplu, dacă intră cineva cu un detector în sala, poți opri rapid sistemul, fiind detectabil doar de detectoare de metale. Butonul, amplasat pe acumulator într-o husă specială, este ușor accesibil de pe braț și poate fi activat printr-un gest discret, ca și cum te-ai scărpina. Odată oprit, sistemul se poate reconecta automat în 2-3 minute. Acesta este un avantaj unic al camerei video în năsture S3 Pro, util pentru evitarea detectării sau economisirea bateriei.

Husă Specială

Acumulatorul mic și firul lung al camerei i-Cheat S3 Pro cu Autofocus permit plasarea bateriei în diverse locuri pe corp. Camera vine cu o husă specială adaptabilă pentru a fi purtată pe brațul stâng sau drept. Husa are curele reglabile pentru a se potrivi diverselor dimensiuni ale brațului, fie că este vorba de persoane cu brațe mai subțiri sau mai musculoase. Această flexibilitate asigură confort și versatilitate în utilizare.

Această husă este concepută pentru a ascunde ușor acumulatorul pe corp, putând fi montată pe ambele brațe. Dacă nu este utilă, poți să renunți la ea, dar va trebui să găsești o altă soluție pentru ascunderea acumulatorului. Husa este flexibilă, cu un fir de alimentare suficient de lung pentru a conecta camera indiferent de poziția sa pe corp.

Acumulator pentru camera de copiat

Această husă este practică pentru că permite purtarea acumulatorului camerei pe corp fără a folosi leucoplast sau plasturi, care se pot desprinde din cauza transpirației. În plus, cu această husă, sistemul este mai bine amplasat, eliminând firele lipite pe abdomen și crescând șansele de a rămâne nedetectat, chiar și în cazul unor percheziții corporale. Aceasta oferă o soluție mai sigură și confortabilă pentru purtarea acumulatorului.

Cum se pune camera copiat

Aplicație simplu de utilizat

Aplicația este optimizată pentru ca purtătorul camerei să nu fie nevoit să intervină în timpul utilizării. Ajutorul de acasă are control total asupra camerei prin această aplicație. Camerele obișnuite folosesc aplicații universale care nu sunt specializate pentru acest scop.

aplicatie-camera-copiat-1
error: Content is protected !!