Card GSM cu cartela SIM si casca de copiat fara fire

Model RM-300

Functie de Raspuns Automat si Reglaj Volum - NOU!

Cardul GSM cu casca de copiat fara fire este un sistem pentru copiat cu raspuns automat ce nu necesita sa ai telefon mobil la tine. La fel ca si la cutiuta gsm, este necesar sa se introduca o cartela SIM obisnuita si ori de cate ori persoana care te ajuta apeleaza numarul cartelei, cardul gsm va raspunde automat si va trimite fara fire sunetul la casca din urechea ta.

Microcasca MC-3500 Toata de Culoarea Pielii

 • Cel  mai mic model de casca: 6x10mm
 • Casca este in intregime de culoarea  pielii,
 • Nu se vede in ureche nici la cei cu urechea mai mica,
 • In varf are mai multe gaurele – se infunda mai greu cu ceara
 • Sistemele cu casca MC-3500 NU au fire pe corp!

Casca nu se vede in ureche! Singura ta grija este sa faci teste si sa NU lasi volumul la maxim. Daca esti indecis sa alegi intre casca MC-3500 si castile de tip magnet gandestete ca ai de ales:

Intre o casca fara absolut nici un fel de fir la care ii reglezi volumul astfel incat sa auzi doar tu si a ajunge la ORL cu casca de tip magnet blocata in ureche si/poate cu timpanul perforat.

Card GSM cu casca de copiat fara fire reprezinta o alternativa a cutiutei GSM cu casca de copiat. Se deosebeste de cutiuta GSM prin forma: cardul este mai subtire.

Este un mic dispozitiv ce are lungimea unui card Bancar obisnuit insa este ceva mai gros: aprox 1cm. Este practic un mini telefon mobil. In el se va introduce o cartela SIM obisnuita si ori de cate ori ajutorul tau apeleaza numarul cartelei, cardul gsm va raspunde automat si va trimite fara fire sunetul catre casca din ureche.

Card GSM cu cartela SIM si casca de copiat fara fire

Caracteristici

 • functioneaza FARA TELEFON – cardul este in sine un telefon mobil in miniatura. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa introduci cartela SIM in dispozitiv si poti fi apelat de oriunde din lume
 • nedetectabila de sistemele de supraveghere
 • nu functioneaza pe Bluetooth, nu este nimic vizibil la o scanare din exterior
 • dimensiuni reduse, are dimensiunile unui card normal si doar 4,5mm grosime
 • putere 4,5W – asigura sunet clar in casca, fara intreruperi sau interferente
 • raspunde AUTOMAT la apel, nu trebuie sa atingi nimic pentru a raspunde
 • microfon foarte sensibil – poate capta pana si pasii supraveghetorului din sala de examen

NU Suna ROALERT

Cardul gsm cu microcasca japoneza pentru copiat nu poate primi alerte de tip ROALERT. De mentionat este faptul ca telefoanele mobile vor suna la primirea unei alerte, chiar daca telefonul este setat pe profilul Silentios. Insa cu acest dispozitiv pentru copiat nu ai aceasta grija: nimic nu va putea sa sune in exterior!

Manual de Utilizare Card GSM de Copiat

Cum se foloseste un Card GSM cu cartela SIM si casca de copiat fara fire

Aici poti vedea cum se utilizeaza un sistem de copiat cu card gsm si casca de copiat fara fire.

Situatii posibil intalnite

Cand apelezi Cardul GSM iti raspunde Robotul/Mesageria Vocala

Atat cutiuta GSM cat si Cardul GSM sunt sisteme asemanatoare. De aceea poti urmari clipul video alaturat pentru a gasi o solutie la problema ta.

Daca atunci cand apelezi numarul SIM din Cutiuta GSM cu casca de copiat fara fire iti intra mesageria vocala/raspunde robotul de fiecare data urmareste sfaturile din clipul urmator inainte de a ne contacta si trimite dispozitivul in Service/Garantie.

Daca atunci cand apelati numarul cartelei din cardul GSM va raspunde robotul ca si cum telefonul(cardul ) ar fi inchisa cu toate ca ati pornit cardul si ecranul porneste ar putea fi urmatoarele cauze:

 • NU ati dezactivat codul PIN – NU este suficient doar sa introduceti codul PIN la pornire cand puneti cartela pe un telefon obisnuit. Trebuie sa intrati in meniul telefonului la Setari – Setari de siguranta – Solicitare Cod PIN (deoarece difera de la un model si producator de telefoane la altul trebuie sa cautati in meniu – nu e la fel la toate)si sa dezactivati codul PIN!
 • Nu va citeste cartela SIM: Ati folosit cartele cu adaptor la care suprafata cartelei nu este neteda si acele buze care raman iesite inafara putin vor agata la un moment dat pinii de contact care citesc cartela si ii va deplasa, indoi sau chiar rupe si astfel cartela nu va mai fi citita de dispozitiv, e ca si cum nu ati avea cartela! ATENTIE!
 • Nu este semnal in zona respectiva
 • Nu apelati numarul cartelei din dispozitiv – posibil sa fi notat gresit VERIFICATI!
 • cartela sim este blocata pentru apelurile de primire

Daca se inchide apelul in timpul utilizarii

Atat cutiuta GSM cat si Cardul GSM sunt sisteme asemanatoare. De aceea poti urmari clipul video alaturat pentru a gasi o solutie la problema ta.

Daca se intampla ca apelul sa se inchida in timpul utilizarii, urmareste clipul video pentru a afla ce trebuie sa faci in aceasta situatie.

Cand introduci cartela SIM in Cardul GSM, aceasta nu ramane in interior.

Atat cutiuta GSM cat si Cardul GSM sunt sisteme asemanatoare. De aceea poti urmari clipul video alaturat pentru a gasi o solutie la problema ta.

Daca atunci cand introduci cartela SIM in cardul GSM cu casca de copiat, aceasta nu ramane fixata in interior urmareste sfaturile din clipul urmator inainte de a ne contacta si trimite dispozitivul in Service/Garantie.

Daca respectati intocmai ca in poza pozitia de introducere a cartelei in dispozitiv, cartela va ramane in interior datorita sistemului cu autoblocare.

Trebuie sa impingeti cu unghia sau cu un obiect: o pila de unghii, o penseta pt pensat, un cutit dar nu cu varful foarte ascutit, etc pana auziti un click. Acest click se va auzi in momentul in care cartela este impinsa pana in capat(pana nu mai are unde sa se duca in spate). Uneori daca faceti aceasta operatiune cu unghia care nu este suficient de mare este posibil sa nu aveti cum sa impingeti pana la capat cartela si sa nu ramana cartela in interior. Daca nu reusiti cu unghia ajutati-va cu un obiect ceva nu foarte ascutit.

Nu forta Cartela SIM la introducerea in dispozitiv!

Sub nici o forma NU fortati cartela sa ramana blocata inauntru impingand cu putere cand considerati ca a ajuns in capat. Puteti rupe sistemul de autoblocare al cartelei.

Tot procedeul de introducere si blocare a cartelei trebuie sa decurga lin fara a forta cartela. Daca atunci cand impingeti cartela si aceasta intra aproape in intregime in dispozitiv dar aproape de capat nu mai inainteaza brusc si ramane cativa mm in exterior inseamna ca ati introdus gresit cartela – NU fortati!!!! Vezi poza cu pozitia cartelei si introdu-o in pozitia corecta.

Pentru scoaterea cartelei impingeti pana cand auziti un click apoi cartela se deblocheaza si este scoasa automat. Nu dati drumul brusc la cartela. Sistemul de autoblocare se poate rupe. Scoateti cartela progresiv si lent. Ruperea sistemului de autoblocare a cartelei SIM reprezinta o cauza a neutilizarii corespunzatoare a dispozitivului si NU tine de garantie.

Daca se aude incet in casca de copiat

Atat cutiuta GSM cat si Cardul GSM sunt sisteme asemanatoare. De aceea poti urmari clipul video alaturat pentru a gasi o solutie la problema ta.

Daca in casca de copiat fara fire de culoarea pielii sunetul este slab – se aude foarte incet, urmareste cu atentie clipul video alaturat inainte de a ne contacta si trimite dispozitivul in Service/Garantie.

Daca se aude incet:

 • tineti cardul gsm mai aproape de ureche
 • schimbati bateria de la microcasca
 • dati volumul la maxim de la cardul GSM

Daca se aude incet si dupa ce ati verificat pasii de mai sus cel mai probabil a intrat ceara in microcasca si ori s-a infundat microcasca ori ceara (de regula cea lichida) a ajuns la membrana difuzorului si avand vascozitate mare a incleiat-o miscandu-se mai greu. Trebuie schimbata microcasca.

Daca sunetul in casca de copiat nu este clar - se aude distorsionat

Atat cutiuta GSM cat si Cardul GSM sunt sisteme asemanatoare. De aceea poti urmari clipul video alaturat pentru a gasi o solutie la problema ta.

Daca sunetul in casca de copiat nu este clar si se aude distorsionat, urmareste cu atentie clipul video alaturat inainte de a ne contacta si trimite dispozitivul in Service/Garantie.

Daca se aude in exterior de la casca de copiat

Atat cutiuta GSM cat si Cardul GSM sunt sisteme asemanatoare. De aceea poti urmari clipul video alaturat pentru a gasi o solutie la problema ta.

Daca atunci cand testezi dispozitivul, se aude si in exteriorul urechii tale, te rugam sa urmaresti clipul video urmator!

Cu cat tineti cardul GSM mai departe de casca(ureche) cu atat veti auzi mai  incet. Pune cardul GSM cat mai aproape de ureche si niciodata nu mai jos de piept, deoarece cardul GSM are microfon si cu cat e mai aproape de gura cel cu care comunicati va va auzi si intelege mult mai usor. Daca in incaperea unde vreti sa folositi dispozitivul este galagie in primul rand se va auzi mai tare deoarece cardul GSM este aproape de casca din ureche si in al 2 lea rand puteti regla cat de tare sa se auda prin aplecarea capului spre cardul GSM(se va auzi din ce in ce mai tare cu cat va veti apropia de cardul GSM cu urechea in care aveti casca) sau indepartati capul de cardul GSM pentru cazurile cand este cineva langa dv si vreti sa fiti sigur ca nu se va auzi in exterior.

Faceti mai multe probe regland volumul de la “+” pt mai tare respectiv “-” pt mai incet si puneti pe cineva sa stea langa dv si sa verifice daca se aude in exterior schimband in acelasi timp si locul si pozitia pe corp a cardului GSM. Daca tineti cardul GSM pe umar lasati volumul mai incet iar daca il tii  in buzunar la piept dati mai tare volumul.

Pentru a nu se auzi in exterior trebuie sa gasiti un echilibru intre pozitia cardului gsm pe corp – volumul setat de dv la cardul gsm– si pozitia capului dv fata de cardul gsm dupa cum am descris mai sus.

Faptul ca puteti regla volumul fara a fi nevoie sa aveti acces la dispozitiv in timpul examenului , prin inclinarea capului respectiv apropierea urechii in care se afla microcasca de cardul GSM pentru un volum in ureche mai tare,  si respectiv indepartati urechea de cardul gsm pentru un volum mai mic,  reprezinta un foarte mare avantaj deoarece in diferite situatii este nevoie de un volum mai mare, iar in alte situatii un volum mic.