fbpx

Microcască de copiat Digitală Profesională

Sistemul Profesional pentru Copiat RM210 Pro, dotat cu suport SIM și cască de copiat digitală, reprezintă o inovație în domeniu. Acest sistem permite o distanță de până la 15 metri între dispozitiv și cască. Un avantaj distinct este că fiecare dispozitiv funcționează exclusiv cu propria sa cască, eliminând posibilitatea de a capta semnale de la alte sisteme de copiat din aceeași încăpere și asigurând că nu interferează cu sistemele dotate cu microcăști japoneze.

Casca de copiat profesionala

Specificații Tehnice

 • Distanța între Dispozitivul GSM – Cască: ~15 Metri
 • Distanța între Ajutorul Tău – Dispozitivul GSM : Nelimitată
 • NU vei auzi în cască ta și pe ceilalți ce au Cască Japoneză
 • Un Dispozitiv GSM poate fi împerecheat cu max 10 casti
 • Un singur dispozitiv GSM poate dictează la 10 persoane din aceeași încăpere, chiar dacă sunt în bănci diferite (max 15m de dispozitiv)
 • Microfonul se află pe dispozitivul GSM – NU pe casca!
 • Răspunde Automat la apel
 • NU poate să sune RO-ALERT-ul
 • Funcționează cu cartelă SIM obișnuită din Orice rețea GSM
 • Autonomie Dispozitiv: 4 ore Garantat din Testele noastre
 • Durată încărcare acumulator Dispozitiv GSM: 4 ore
 • Autonomie Cască: ~4 ore baterii RM-400
 • Bateria la casca se schimbă

Casca de copiat digitală este mai mică decât variantele japoneze! Avantajele includ posibilitatea de a menține dispozitivul la o distanță de până la 15 metri de cască, garantând că fiecare dispozitiv se conectează exclusiv la propria sa cască. Acest lucru asigură că nu vei recepționa semnale din alte sisteme de copiat în cască.

Distanța mare între cască și dispozitivul GSM

În cazul sistemelor cu microcască japoneză, distanța maximă între dispozitiv și cască este de aproximativ 70 cm. Microcasca pentru copiat Digitală Profesională cu Cartela SIM model RM-210 Pro se distinge ca fiind singurul sistem de copiat care permite o distanță semnificativ mai mare între cască și dispozitivul de copiat, ajungând la 15-20 de metri. 

Este important să nu se confunde această distanță cu cea la care se poate afla persoana care te ajută. Acea persoana poate apela numărul SIM inserat în dispozitiv de pe orice telefon obișnuit și poate fi oriunde în lume, atâta timp cât există semnal de telefon.

Casca de Copiat Profesionala cu Cartela SIM

Acesta este unicul sistem de copiat care necesită doar purtarea unei căști în ureche, fără a fi nevoie să ai altceva asupra ta. Dispozitivul GSM poate fi amplasat în apropiere, dar la o distanță maximă de 15-20 de metri de casca.

Persoana care îți oferă ajutorul poate fi oriunde în lume, atâta timp cât dispune de semnal la telefonul mobil. Tot ce trebuie să facă este să apeleze numărul cartelei SIM din dispozitiv de pe orice telefon.

Casca nu este universal compatibila!

Cu sistemele de copiat care utilizează căștile japoneze, orice cască de copiat este compatibilă universal cu orice sistem de copiat. Așadar, dacă porți o cască japoneză și te deplasezi printre bănci, vei putea auzi ceea ce li se dictează altor persoane care folosesc sisteme de copiat.

Personal, am avut o experiență asemănătoare pe timpul facultății. Folosind o cască japoneză și deplasându-mă spre sala de examen, am trecut pe lângă alte săli unde se țineau, probabil, examene. Am început să aud voci în cască, cum li se dicta altor studenți. Și vă asigur că nu este o glumă!

Casti pentru copiat examene

Acest sistem aparține noii generații de căști pentru copiat digitale, care sunt concepute astfel încât să nu recepționeze informații de la alte persoane care folosesc sisteme similare de copiat în aceeași sală. Aceasta asigură o comunicare exclusivă între dispozitiv și cască, fără interferențe externe.

Casca nu funcționează prin Bluetooth!

Micro casca de copiat digitală nu utilizează tehnologia Bluetooth, care ar putea fi detectată ușor cu ajutorul unui telefon obișnuit. Ca parte a unei noi generații de sisteme, nu putem oferi detalii specifice, dar vă putem asigura că sunt foarte dificil de detectat. 

Detectarea lor este posibilă doar cu analizoare de spectru de frecvență, echipamente scumpe, în valoare de zeci de mii de euro, accesibile în principal organizațiilor guvernamentale. Această caracteristică avansată de securitate face sistemul extrem de eficient pentru utilizare discretă.

Un singur dispozitiv GSM cu pană la 10 căsti!

Dispozitivul GSM are capacitatea de a se conecta simultan cu până la 10 căști. Acest lucru îți permite să plasezi dispozitivul într-o bluză sau o poșetă lăsată în cuier, iar într-un perimetru de 15-20 de metri, toți utilizatorii cu o cască de copiat digitală care a fost sincronizată anterior cu dispozitivul GSM vor putea asculta același conținut.

Este esențial să menționăm că sistemul funcționează cu o tehnologie nouă, diferită de Bluetooth, WiFi sau radio AM/FM, și că procesul de împerechere nu poate fi realizat acasă. La momentul achiziției, va fi necesar să specifici numărul de utilizatori (sau căști) dorit.

În cazul pierderii unei căști, întregul sistem trebuie trimis înapoi pentru împerechere, deoarece aceasta se efectuează cu echipamente specializate. De asemenea, este important de reținut că prețul unei astfel de căști poate fi de până la de 5 ori mai mare decât cel al unei căști japoneze clasice.

Cască de copiat Digitală mai mică!

Microcasca digitală de copiat se potrivește perfect în ureche și este practic invizibilă, putând fi observată doar dacă cineva știe că este acolo, se apleacă, trage de ureche și privește cu mare atenție de la o distanță foarte apropiată.

În orice alt context, este practic imposibil de detectat. Pentru a fi supus unei astfel de verificări minuțioase, ar fi necesar să te comporți într-un mod neadecvat care să atragă atenția asupra ta și să determine o inspecție atentă.

Cea mai mică microcască de copiat!

Căștile magnetice sunt recunoscute ca fiind cele mai mici de pe piață, însă sunt dificil de manevrat și pot cauza daune serioase timpanului. Modelul nou de cască se distinge ca fiind cea mai mică cască de copiat digitală disponibilă în prezent care nu trebuie sa atingă timpanul.

Casca de copiat 2023

Cum funcționează?

Dispozitivul trebuie încărcat până la completarea procesului, indicată printr-un LED. O cartelă SIM standard, de la orice operator GSM, va fi introdusă în dispozitiv.

Pentru utilizarea dispozitivului, este necesar să existe semnal la telefon în zona respectivă, dar nu sunt cerințe speciale. Casca va fi plasată în ureche, iar dispozitivul GSM poate fi lăsat la o distanță de maxim 15-20 metri de persoana care poartă casca.

Persoana care îți oferă asistență va iniția un apel obișnuit, folosind orice telefon fix sau mobil, de la orice distanță (chiar și din altă țară, dacă are minute internaționale), către numărul cartelei SIM inserate în dispozitiv.

Casti de copiat

Dispozitivul va răspunde automat și va începe să transmită către căștile care au fost sincronizate anterior cu dispozitivul GSM. În funcție de operatorul de telefonie, apelul se poate închide automat după o oră sau două, dar nu trebuie să te îngrijorezi!

Dispozitivul va răspunde automat de fiecare dată când este necesar. Este recomandat să folosești o cartelă SIM nouă, deoarece dacă dispozitivul este deja într-un apel și cineva altcineva sună în acel moment, dispozitivul va întrerupe apelul curent și va răspunde la cel mai recent apel primit.

Cu o cartelă SIM nouă, unde numărul nu este cunoscut de alții, nu vei avea întreruperi neașteptate.

NU Sună ROALERT

Dispozitivul GSM cu cască de copiat digitală nu poate să recepționeze alerte de tip ROALERT. Este important de remarcat că, în timp ce telefoanele mobile emit un sunet când primesc astfel de alerte, chiar și atunci când sunt setate pe modul silențios! Acest dispozitiv de copiat elimină această problema.

error: Content is protected !!