Cască de copiat Digitală Profesională

Sistemul Profesional pentru Copiat RM215 Pro, dotat cu suport SIM și cască de copiat digitală, reprezintă o inovație în domeniu. Acest sistem permite o distanță de până la 15 metri între dispozitiv și cască. Un avantaj distinct este că fiecare dispozitiv funcționează exclusiv cu propria sa cască, eliminând posibilitatea de a capta semnale de la alte sisteme de copiat din aceeași încăpere și asigurând că nu interferează cu sistemele dotate cu microcăști japoneze.

Casca pentru copiat digitala profesionala
 • Discreție maximă – doar căștile împerecheate anterior utilizării pot primi semnal audio de la dispozitivul tău de copiat:
   • Alții din încăpere nu pot auzi în casca lor de la dispozitivul tău;
   • Tu nu vei auzi în casca ta de la alții din aceeași încăpere;
 • Sunet de calitate – nu are acel fâșâit continuu “fsssssss” prezent la casca japoneză și niciodată nu va scoate sunete parazite: piuituri, fâșâituri, etc.
 • Un Dispozitiv GSM poate fi împerecheat cu max 10 căști – Un singur dispozitiv GSM poate dicta la 10 persoane din aceeași încăpere, chiar dacă sunt în bănci diferite (max 15m de dispozitiv);
 • Răspunde Automat la apel;
 • Funcționează cu cartelă SIM obișnuită din Orice rețea GSM;
 • Autonomie: dispozitivul GSM – 4h, Cască – până la 4h;
 • Durata încărcare acumulator Dispozitiv GSM: 2-4h;
 • Distanța între Dispozitivul GSM – Cască: până la 15 Metri;
 • Distanța între Ajutorul Tău – Dispozitivul GSM: Nelimitată;
 • Microfonul se află pe dispozitivul GSM – NU pe cască;
 • Dimensiuni Dispozitiv GSM: 60mm x 54mm x 11mm.

Casca de copiat digitală este mai mică decât variantele japoneze! Avantajele includ posibilitatea de a menține dispozitivul la o distanță de până la 15 metri de cască, garantând că fiecare dispozitiv se conectează exclusiv la propria sa cască. Acest lucru asigură că nu vei recepționa semnale din alte sisteme de copiat cășticască.

Casca nu este universal compatibila!

Cu sistemele de copiat care utilizează căștile japoneze, orice cască de copiat este compatibilă universal cu orice sistem de copiat. Așadar, dacă porți o cască japoneză și te deplasezi printre bănci, vei putea auzi ceea ce li se dictează altor persoane care folosesc sisteme de copiat.

Cască de copiat digitală reprezintă cea mai recentă inovație în domeniul sistemelor de copiat. Aceasta se diferențiază semnificativ de alte sisteme, datorită calității superioare a sunetului și nivelului ridicat de discreție pe care îl oferă aceste căști. Aceste avantaje se datorează unui principiu de funcționare complet diferit față de sistemele tradiționale cum sunt cele cu microcască japoneză sau cele cu magnet de tip microvibrații.

Casca de copiat digitală utilizează o conexiune securizată între aceasta și sistemul cu cartelă SIM. După ce casca este conectată la dispozitivul tău și procesul de împerechere este finalizat, nici o altă cască nu va putea recepționa semnal de la dispozitivul tău pentru copiat. Astfel, alți utilizatori ai sistemelor de copiat prezenți în aceeași încăpere cu tine, nu vor putea intercepta semnalul emis de dispozitivul tău, și nici tu nu vei recepționa semnale de la dispozitivele lor.

Această problemă de interferență este bine cunoscută printre utilizatorii de sisteme cu microcască japoneză sau căști de tip magnet cu microvibrații pe timpan. Interferența apare atunci când mai multe dispozitive de copiat se folosesc în aceeași incapere astfel acestea se influențează reciproc, ducând la amestecarea semnalelor audio. Sistemul digital elimină această problemă, asigurând o comunicare clară și securizată, fără riscul ca alte persoane din aceeași încăpere să poată auzi ce se transmite în casca ta.

Casca de copiat digitală nu doar că are o calitate a sunetului mai bună, dar și oferă o discreție superioară și elimină complet problemele legate de interferență, făcând-o soluția ideală pentru cei care doresc un sistem de copiat eficient și fiabil.

Acest sistem aparține noii generații de căști pentru copiat digitale, care sunt concepute astfel încât să nu recepționeze informații de la alte persoane care folosesc sisteme similare de copiat în aceeași sală. Aceasta asigură o comunicare exclusivă între dispozitiv și cască, fără interferențe externe.

Distanța mare între cască și dispozitivul GSM

În cazul sistemelor cu microcască japoneză, distanța maximă între dispozitiv și cască este de aproximativ 70 cm. Microcasca pentru copiat Digitală Profesională cu Cartela SIM model RM-215 Pro se distinge ca fiind singurul sistem de copiat care permite o distanță semnificativ mai mare între cască și dispozitivul de copiat, ajungând la 15-20 de metri. 

Este important să nu se confunde această distanță cu cea la care se poate afla persoana care te ajută. Acea persoana poate apela numărul SIM inserat în dispozitiv de pe orice telefon obișnuit și poate fi oriunde în lume, atâta timp cât există semnal de telefon.

Acesta este unicul sistem de copiat care necesită doar purtarea unei căști în ureche, fără a fi nevoie să ai altceva asupra ta. Dispozitivul GSM poate fi amplasat în apropiere, dar la o distanță maximă de 15-20 de metri de casca.

Persoana care îți oferă ajutorul poate fi oriunde în lume, atâta timp cât dispune de semnal la telefonul mobil. Tot ce trebuie să facă este să apeleze numărul cartelei SIM din dispozitiv de pe orice telefon.

Un singur dispozitiv GSM cu pană la 10 căsti!

Dispozitivul GSM are capacitatea de a se conecta simultan cu până la 10 căști. Acest lucru îți permite să plasezi dispozitivul într-o bluză sau o poșetă lăsată în cuier, iar într-un perimetru de 15-20 de metri, toți utilizatorii cu o cască de copiat digitală care a fost sincronizată anterior cu dispozitivul GSM vor putea asculta același conținut.

Este esențial să menționăm că sistemul funcționează cu o tehnologie nouă, diferită de Bluetooth, WiFi sau radio AM/FM, și că procesul de împerechere nu poate fi realizat acasă. La momentul achiziției, va fi necesar să specifici numărul de utilizatori (sau căști) dorit.

În cazul pierderii unei căști, întregul sistem trebuie trimis înapoi pentru împerechere, deoarece aceasta se efectuează cu echipamente specializate. De asemenea, este important de reținut că prețul unei astfel de căști poate fi de până la de 5 ori mai mare decât cel al unei căști japoneze clasice.

Cum funcționează?

Dispozitivul trebuie încărcat până la completarea procesului, indicată printr-un LED. O cartelă SIM standard, de la orice operator GSM, va fi introdusă în dispozitiv.

Pentru utilizarea dispozitivului, este necesar să existe semnal la telefon în zona respectivă, dar nu sunt cerințe speciale. Casca va fi plasată în ureche, iar dispozitivul GSM poate fi lăsat la o distanță de maxim 15-20 metri de persoana care poartă casca.

Persoana care îți oferă asistență va iniția un apel obișnuit, folosind orice telefon fix sau mobil, de la orice distanță (chiar și din altă țară, dacă are minute internaționale), către numărul cartelei SIM inserate în dispozitiv.

Dispozitivul va răspunde automat și va începe să transmită către căștile care au fost sincronizate anterior cu dispozitivul GSM. În funcție de operatorul de telefonie, apelul se poate închide automat după o oră sau două, dar nu trebuie să te îngrijorezi!

Dispozitivul va răspunde automat de fiecare dată când este necesar. Este recomandat să folosești o cartelă SIM nouă, deoarece dacă dispozitivul este deja într-un apel și cineva altcineva sună în acel moment, dispozitivul va întrerupe apelul curent și va răspunde la cel mai recent apel primit.

Cu o cartelă SIM nouă, unde numărul nu este cunoscut de alții, nu vei avea întreruperi neașteptate.

NU Sună ROALERT

Dispozitivul GSM cu cască de copiat digitală nu poate să recepționeze alerte de tip ROALERT. Este important de remarcat că, în timp ce telefoanele mobile emit un sunet când primesc astfel de alerte, chiar și atunci când sunt setate pe modul silențios! Acest dispozitiv de copiat elimină această problema.

error: Content is protected !!