Ceas de Copiat cu Text si Poze - Memorie 8Gb

Ceas de copiat cu funcție de citire text și vizualizare JPG este un gadget electronic destinat accesării discrete a informațiilor în format text sau imagine. Acest ceas poate stoca și afișa atât text, cât și imagini. Îți permite să încarci documente în format text și să le consulți în mod subtil pe ecranul ceasului.

Ceas pentru Copiat cu Text si Poze Txt Jpeg Reader 8gb

Ceasul JPEG Reader pentru Copiat, cu o memorie internă de 8Gb, elimină necesitatea de a avea pe cineva care să te ajute. Nu interacționează cu surse externe, funcționând eficient chiar și în absența semnalului GSM. Este un sistem de copiat accesibil și simplu de folosit, având funcția de vizualizare limitată la un anumit unghi.

În plus față de text, ceasul poate prezenta și imagini în format JPG, cum ar fi diagrame, formule și alte resurse vizuale salvate anterior în memoria dispozitivului.

Ceas pentru copiat

Aceste ceasuri sunt concepute pentru a semăna cu un ceas obișnuit, pentru a nu se face remarcate. Ecranul ceasului se poate schimba între afișarea obișnuită a orei și modul de vizualizare a textului sau imaginilor, printr-o simplă apăsare a butonului de urgență.

O caracteristică extrem de utilă a ceasului este funcția de Auto Scroll – derulare automată a paginii. Astfel, nu este necesar să apeși butoanele pentru a naviga prin pagină în timpul unui examen.

Ceasul oferă opțiunea de a seta timpul de derulare automată între 5 și 120 de secunde. De exemplu, dacă alegi un interval de 10 secunde și deschizi un fișier text, pagina va avansa automat cu câteva rânduri la fiecare 10 secunde.

Dacă te afli în situația de a rămâne în urmă, poți apăsa butonul cu săgeata în sus pentru a ridica pagina, chiar și atunci când funcția de auto scroll este activă. Pagina va continua să se deruleze automat în jos dacă nu mai apeși pe butonul cu săgeata în sus între timp.

Functii speciale

Derulare automată: ceasul oferă posibilitatea de a deschide un fișier text și de a derula automat paginile, cu intervale de timp reglabile între 5 și 120 de secunde, fără a fi nevoie de apăsarea butoanelor pentru a continua lectura. Dacă vrei să revii la un text anterior, butonul cu săgeată în sus îți permite să faci asta, iar derularea va relua conform intervalului setat.

Vizibilitate dintr-un unghi specific: când este în modul de vizualizare a textului, conținutul este vizibil doar dintr-un anumit unghi. Privit din deasupra, ecranul pare inactiv, dar textul este clar vizibil dintr-un anumit unghi. Această caracteristică este avantajoasă în sălile de examen, fiindcă din distanță ecranul pare gol.

Schimbare rapidă în modul ceas: cu o simplă apăsare a butonului M, ceasul revine la afișarea orei, menținând acest mod chiar și la apăsări ulterioare ale butoanelor. Pentru a părăsi acest mod, butonul M trebuie ținut apăsat timp de 7 secunde.

Pe lângă text, ceasul poate afișa și imagini în format JPG sau BMP și videoclipuri MP4, ideale pentru vizualizarea diagramelor sau graficelor importante pentru examen. Ceasul nu recunoaște diacriticele, deci este recomandabil să le înlocuiești înainte de a transfera fișierele în memoria internă.

error: Content is protected !!