Cheie auto cu modul GSM si casca fara fire

Model RM-400

Cheie Auto GSM cu casca fara fire

Cheie Auto GSM cu casca fara fire, reprezinta o alternativa a cutiutei gsm cu casca fara fir de culoarea pielii. Imita perfect o cheie auto! Este un dispozitiv nou aparut, functioneaza in toate retelele GSM din Europa si nu numai. Functie de raspuns automat si microfon integrat.

Microcasca MC-3500 Toata de Culoarea Pielii

 • Cel  mai mic model de casca: 6x10mm
 • Casca este in intregime de culoarea  pielii,
 • Nu se vede in ureche nici la cei cu urechea mai mica,
 • In varf are mai multe gaurele – se infunda mai greu cu ceara
 • Sistemele cu casca MC-3500 NU au fire pe corp!

Casca nu se vede in ureche! Singura ta grija este sa faci teste si sa NU lasi volumul la maxim. Daca esti indecis sa alegi intre casca MC-3500 si castile de tip magnet gandestete ca ai de ales:

Intre o casca fara absolut nici un fel de fir la care ii reglezi volumul astfel incat sa auzi doar tu si a ajunge la ORL cu casca de tip magnet blocata in ureche si/poate cu timpanul perforat.

Nu toate sistemele de pe piață sunt stabile în utilizare, până acum doar cutiuta GSM a avut cele mai bune rezultate la teste, dar acest nou produs cheie auto GSM cu casca fara fire pare să aibă aceeasi calitate ca și cutiuta gsm.

Echipa noastră a efectuat nenumărate teste cu acest nou sistem și pare să fie destul de reușit: este stabil în utilizare, sunetul din casca este de bună calitate, durata de viață a bateriei este bună (până la 4 ore) și microfonul captează bine sunetele, chiar și cele mai slabe sunete din mediul inconjurator.

Cheie auto pentru copiat cu modul GSM si casca de copiat fara fire

Cheie Auto GSM cu casca fara fire este un modul GSM cu bandă duală, frecvența este de 850/900/1800/1900 Mhz, astfel încât să poată funcționa pentru toate țările. Slotul pentru cartela SIM acceptă numai cardul micro SIM. Distanta transmițătorului de la cheia auto GSM până la casca din ureche este de aproximativ 30-50 cm.Microfonul încorporat cu sensibilitate mare asigură transmiterea celor mai mici șoapte partenerului tău. Bateria reîncărcabilă încorporată asigură timp de convorbire de până la 4 ore. Indicatorul interior poate arăta pornirea/oprirea și puterea bateriei (la încărcare, indicatorul va clipi).

Cum functioneaza Cheia auto cu cartela SIM

Odată ce introduceți o cartelă SIM și porniți Cheie Auto GSM cu casca fara fire, acesta va prelua automat apelurile. Are o autonomie de aproximativ 4 ore timp in convorbire continua sau 48 de ore timp de așteptare. Cheia auto GSM are și microfon integrat, astfel încât persoana care sună de pe telefon poate auzi în același timp: comunicare în două sensuri.

Slotul pentru cartela SIM acceptă numai cardul micro SIM. Distanta transmițătorului de la cheia de mașină GSM până la cască este de până la 50-70 cm. Microfonul încorporat asigură că cele mai mici șoapte ale tale sunt transmise partenerului tău.

Cheie auto gsm cu casca de copiat

Este foarte important ca acest dispozitiv are butoane de reglare a volumului in casca! Astfel prin teste vei putea regla un volum optim astfel incat nimic sa nu se auda in afara urechii tale.

Specificatii cheie auto cu Cartela SIM si casca fara fir

 • Cheie Auto GSM cu casca fara fire are un microfon de înaltă performanță care preia cu ușurință cele mai slabe sunete din mediul inconjurator,
 • Cheia auto GSM are o funcție de răspuns automat la apel: chiar dacă apelul este închis din greșeală (sau orice alt motiv), persoana care vă ajută va suna din nou, iar Cheia auto GSM cu casca va răspunde automat de fiecare dată,
  Cheia auto GSM are butoane de volum – poți face mai multe teste acasă și poți seta volumul în sus sau în jos, astfel încât să nu se audă nimic afară,
 • Casca fara fire este de nouă generație: dimensiune mică – nu se poate vedea ca o ai în ureche! În plus, este complet de culoarea pielii – inclusiv capacul bateriei,
 • Cheia auto GSM are dimensiuni foarte mici,
 • Nu există fire la acest sistem.

Manual de Utilizare Cheie Auto cu cartela SIM si casca fara fire