Contact

Acest site este de informare si nu se pot plasa comenzi. Poti gasi toata gama de produse profesionale nedetectabile dand click pe butonul de dedesupt: „De Aici Poti Cumpara”

Pentru toate sistemele se ofera garantie si vin insotite de manual de utilizare in format Video: te invata cum sa il folosesti, ti se explica pas cu pas ce sa faci si ce sa nu faci. La nevoie se poate oferi Suport Online cu Video Call pe Whatsapp! Toate sistemele beneficiaza de garantie minim 12 Luni!

Site-ul www.Sisteme-Copiat.ro NU este un magazin online! Asadar nu se poat prelua comenzi. Site-ul www.Copiat.ro este un Blog personal unde sunt prezentate informatii tehnice despre anumite dispozitive si pareri/experiente personale.

Produsele prezentate pe site-ul Copiat.ro sunt prezentate in scop educational, nu au un caracter oficial si informatiile trebuiesc tratate ca atare. Produsele prezentate pe site-ul Copiat.ro nu se incadreaza intr-un regim de echipamente speciale: echipamentele militare, de telecomunicatii speciale sau alte echipamente ce ar putea pune in pericol siguranta nationala ori individuala.

Informatii de Contact

Email: office@copiat.ro

Tel: 0767.759.322

error: Content is protected !!