Cutiuta GSM cu Casca cu Microvibratii

Model RM-200C

Sistemele cu microvibratii folosesc casti de tip magnet in ureche. Desi unii se gandesc ca e o casca speciala, in realitate casca nu este decat o bucata de magnet. Acestea au avantajul ca sunt ceva mai mici, insa sunt mai greu de utilizat, necesita sa ai fire(colier la gat) pe corp si nu in ultimul rand sunt periculoase.

Nu putini sunt aceeia care au ajuns la ORL cu castile blocate in ureche. In unele cazuri mai grave, castile de tip magnet au fisurat timpanul! Atentie: Alegerea utilizarii unui sistem cu microvibratii, presupune ca ati inteles pe deplin riscurile la care va expuneti si vi le asumati in totalitate.

Cutiuta GSM cu casca cu microvibratii este un sistem asemanator cu modelul cu casca fara fire de culoarea pielii. Acest sistem foloseste castile de tip magnet pe timpan si colier in jurul gatului. Retine ca nu se pot utiliza castile de tip magnet fara acel colier in jurul gatului.

Castile cu microvibratii au avantajul ca sunt mai mici. Insa sunt mai greu de folosit si trebuie sa ai colierul neaparat pus in jurul gatului. Desigur nu trebuie neglijat si riscul de a scoate mai greu castile din ureche. 

Specificatii Tehnice

 • Functioneaza cu cartela SIM obisnuita din Orice retea GSM
 • Raspuns Automat la Apel (la orice numar o apeleaza)
 • Distanta Cutiuta – Casca: max 20cm; Ajutorul Tau – Cutiuta: Nelimitata
 • Microfon incorporat
 • Autonomie Cutiuta:
  • up to 4h in call/300h Stand By
 • Durata incarcare acumulator Cutiuta GSM: 2-4h
 • Autonomie Casca: casca nu are baterie. Se alimenteaza prin colier wireless!
 • Dimensiuni Cutiuta GSM: 56mm x 42mm x 16mm,
 • Dimensiune colier: grosime: ~1.5mm; Diametru Bucla: 35-40cm.
Cutiuta GSM cu Casca de Copiat cu Microvibratii

Caracteristici

 • Nu ai nevoie de telefon mobil – Cutiuta gsm este ea în sine un mini telefon mobil,
 • Nu se poate detecta de sistemele video de supraveghere montate,
 • Nu are conexiune Bluetooth – deci nu are ce să se vadă dacă se dă căutare la Bluetooth,
 • Are dimensiuni foarte reduse – cât o cutie de chibrite – se ascunde uşor pe sub haine,
 • Are o autonomie de aprox 4 ore în apel continuu şi de peste 300 ore în standby,
 • Raspunde automat la apel ori de câte ori este apelata,
 • Microfonul este sensibil – se poate auzi cum merge supraveghetorul prin sala,

Cutiuta GSM + casca pe timpan cu microvibratii

Cutiuta GSM cu casca cu Microvibratii este un sistem ce are functii asemanatoare cu modelul cu casca fara fire de culoarea pielii disponibil aici: Cutiuta GSM cu casca fara fire de culoarea pielii. Are exact aceeasi marime: exact cat o cutie de chibrite.

In cutiuta gsm se introduce o cartela SIM obisnuita, si ori de cate ori persoana care te ajuta apeleaza numarul cartelei introduse, cutiuta gsm va raspunde automat si vei auzi in casca ce ti se dicteaza. Dispozitivul are integrat si un microfon performant, deci persoana care te ajuta aude in permanenta ce se intampla in jurul tau.

Poti alege si o camera video in Nasture

Daca poti sa soptesti subiectele cel de acasa te poate auzi, insa poate fi riscant. Trebuie sa stii ca microfonul nu poate face minuni si nu iti va citi pe buze – microfonul este unul obisnuit! Daca insa nu vrei sa risti sa fii prins cand soptesti subiectele poti alege o camera video in Nasture de ultima generatie din gama i-Cheat, care poate trimite subiectele in doar cateva secunde.

Cu ce este diferita Cutiuta GSM cu casca cu microvibratii?

Cutiuta GSM cu casca cu microvibratii foloseste alt tip de casca (de tip magnet) si astfel este aproape imposibil de observat ca o ai in ureche. 

Dezavantajele castilor cu microvibratii:

 • Trebuie sa ai colier (Fire) in jurul gatului – Obligatoriu!
 • se introduc greu in ureche – trebuie sa ajunga pe timpan,
 • Exista riscul de a le scoate foarte greu – poti ajunge la ORL!
Atentie: nu sunt omologate pentru a fi introduse in ureche!!! Utilizarea lor in acest scop se face pe raspunderea fiecaruia!

Avantajele castilor cu microvibratii:

 • Sunt mult mai mici ca dimensiuni,
 •  nu au baterie – sunt doar o bucata de magnet!

Cum se foloseste?

În Cutiuta GSM se va introduce o cartelă SIM obişnuită cu număr. Când se apelează de pe orice telefon (fie el şi fix) numărul cartelei SIM din interior, Cutiuta GSM va răspunde automat şi va începe să transmită la casca din ureche ce vă vorbeşte cel care v-a apelat.

Ca sa economisesti bateria, persoana care te ajuta poate sa inchida apelul si va reapela cand este necesar. După ce inchide apelul, Cutiută GSM va rămâne în stare de aşteptare. Nu-ţi fă griji, acumulatorul se va consuma foarte foarte puţin în starea de aşteptare.

Cutiuta GSM cu casca cu microvibratii are şi un microfon foarte sensibil. Acest microfon captează şi cele mai slabe sunete, deci cel de acasă aude ce se întâmplă.

Se poate apela de la Cutiuta GSM?

Nu se poate apela. Persoana care te ajuta va apela numarul cartelei pe care ai introdus-o in cutiuta GSM iar aceasta va raspunde automat de fiecare data. In timpul utilizarii oricum ar fi riscant si poti da de banuit sa te apuci sa apesi pe butoane pt a apela.

Deci daca se intrerupe apelul ajutorul tau isi va da seama si va apela din nou, iar cutiuta GSM va raspunde din nou fara probleme.

Foloseste o cartela noua! Cutiuta raspunde automat la orice numar o apeleaza si daca esti deja in apel si altcineva suna, aceasta inchide apelul in curs si raspunde celui nou. Deci foloseste un numar nou pentru a nu fi deranjat de nimeni.

Fara Colier pot folosi castile magnetice?

Cutiuta gsm fara colier functioneaza doar cu casca de culoarea pielii. Daca vei folosi castile de tip magnet impreuna cu Cutiuta GSM fara colier va trebui sa pui cutiuta pe umar, sub urechea unde ai casca, volumul dat la maxim, dar sunetul va fi foarte slab: abia abia daca vei intelege ceva.

Deci daca vrei sa folosesti casti de tip magnet, automat ai nevoie de Cutiuta GSM cu colier. Asta desi unii vanzatori le promoveaza gresit ca ar functiona: da functioneaza dar nesatisfacator.

O parte dintre clienti s-au ferit de acest sistem cu casti microvibratii deoarece utilizarea lui presupunea sa ai colier in jurul gatului – nu vroiau sa aibe fir pe corp.

Aceasta temere este complet gresita intrucat colierul este foarte subtire in primul rand, iar in al doilea rand colierul este mult mai larg si nu vine pe baza gatului. Acesta vine pe sub haine si nu se vede nimic in exterior.

Colier special modificat, Mult mai subtire!

Spre deosebire de sistemele clasice Chinezesti, cutiutele noastre GSM au colierul mult mai subtire, mai flexibil si mai larg incat sa nu vina pe baza gatului. Astfel sansele sa iasa in relief si sa se vada prin haine sunt minime. Alaturat se poate vedea diferenta.

Colierul nostru este special facut pe comanda si e de 3 ori mai subtire decat varianta de culoare a pielii ce vine din China. Astfel riscul de a iesi in relief la spate prin haine este inexistent la varianta de colier neagra.

In plus colierul nostru este mult mai larg si nu vine la baza gatului. Desigur la Doamne/Domnisoare nu pot merge cu un decolteu prea generos 🙂

Cum se pune Cutiuta GSM cu Microvibratii pe corp

Pentru a putea folosi o casca cu microvibratii este necesar ca dispozitivul tau (cutiuta gsm, bluetooth, etc) sa aiba un colier ce trebuie pus in jurul gatului. 

Manual de utilizare Cutiuta GSM cu casca pe timpan cu Microvibratii