fbpx

Manual de Utilizare Cheie auto GSM cu casca fara fir

Cum se foloseste Cheie auto GSM cu casca fara fir?

Urmareste clipul video alaturat pentru a vedea cum se foloseste o cheie auto cu modul gsm cu cartela sim si casca fara fire de culoarea pielii.

Odată ce introduceți o cartelă SIM și porniți Cheie Auto GSM cu casca fara fire, acesta va prelua automat apelurile. Are o autonomie de aproximativ 4 ore timp in convorbire continua sau 300 de ore timp de așteptare. Cheia auto GSM are și microfon integrat, astfel încât persoana care sună de pe telefon poate auzi în același timp: comunicare în două sensuri.

Manual de Utilizare Cheie auto GSM pentru copiat cu casca de copiat

Simplu de utilizat

Pasul 1. În primul rând, introduceți o cartelă SIM GSM activă și porniți dispozitivul.
Pasul 2. După ce ați pornit cheia auto GSM cu casca, acordați 1 minut pentru a se conecta la rețeaua GSM.
Pasul 3. Ascundeți cheia GSM sub haine, pe o rază de 50 cm (max. 80 cm) de casca pentru din ureche, puteți alege să o păstrați în buzunarul cămășii.
Pasul 4. Introduceți o baterie 337 in casca fara fire si introduceti casca in ureche. Impingeti cu degetul mic pana cand nu se mai vede casca in ureche.
Pasul 5. Orice apel primit, Cheie Auto GSM cu casca fara fire va raspunde automat și puteți începe să ascultați ce va zice partenerul in casca fara fire. Microfonul va permite ca cele mai mici șoapte să fie transmise partenerului dvs.

Cheie auto gsm cu casca de copiat

Situatii posibil intalnite

Daca cheia auto GSM nu se incarca

Daca atunci cand pui la incarcat o cheie auto cu modul GSM si casca de fara fire nu se incarca (ledul nu incepe sa clipeasca), ce poti sa faci in aceasta situatie?

Daca incarcarea nu incepe:

  1. Asteapta minim 5-10 minute
  2. Schimba incarcatorul
  3. Schimba cablul MicroUSB de incarcare

Incarcarea se poate face atat la orice PC sau Laptop cat si de la incarcatoarele de priza cu port USB. Durata de incarcare variaza in functie de puterea incarcatorului si cat de consumat e acumulatorulul dispozitivului gsm. Daca ledul albastru clipeste de cateva ori dupa care ramane aprins inseamna ca acumulatorul este deja incarcat la maxim. Acumulatorul NU trebuie formatat.

Daca Cartela SIM nu ramane fixata in interiorul Cheii Auto GSM

Daca atunci cand introduci cartela SIM in Cheia Auto GSM cu casca, aceasta nu ramane fixata in interior, urmareste sfaturile din clipul urmator inainte de a ne contacta si trimite dispozitivul in Service/Garantie.

Daca respectati intocmai ca in poza pozitia de introducere a cartelei in dispozitiv, cartela va ramane in interior datorita sistemului cu autoblocare.

Cheie Auto GSM cu casca de copiat fara fire 6

Trebuie sa impingeti cu unghia sau cu un obiect: o pila de unghii, o penseta pt pensat, un cutit dar nu cu varful foarte ascutit, etc pana auziti un click. Acest click se va auzi in momentul in care cartela este impinsa pana in capat(pana nu mai are unde sa se duca in spate). Uneori daca faceti aceasta operatiune cu unghia care nu este suficient de mare este posibil sa nu aveti cum sa impingeti pana la capat cartela si sa nu ramana cartela in interior. Daca nu reusiti cu unghia ajutati-va cu un obiect ceva nu foarte ascutit.

Nu forta Cartela SIM la introducerea in dispozitiv!

Sub nici o forma NU fortati cartela sa ramana blocata inauntru impingand cu putere cand considerati ca a ajuns in capat. Puteti rupe sistemul de autoblocare al cartelei.

Tot procedeul de introducere si blocare a cartelei trebuie sa decurga lin fara a forta cartela. Daca atunci cand impingeti cartela si aceasta intra aproape in intregime in dispozitiv dar aproape de capat nu mai inainteaza brusc si ramane cativa mm in exterior inseamna ca ati introdus gresit cartela – NU fortati!!!! Vezi poza cu pozitia cartelei si introdu-o in pozitia corecta.

Pentru scoaterea cartelei impingeti pana cand auziti un click apoi cartela se deblocheaza si este scoasa automat. Nu dati drumul brusc la cartela. Sistemul de autoblocare se poate rupe. Scoateti cartela progresiv si lent. Ruperea sistemului de autoblocare a cartelei SIM reprezinta o cauza a neutilizarii corespunzatoare a dispozitivului si NU tine de garantie.

Daca raspunde casuta vocala atunci cand apelezi numarul cartelei SIM

Atat Cheia Auto GSM cat si Cutiuta GSM sunt dispozitive foarte asemanatoare.

Daca atunci cand apelezi numarul cartelei sim pe care ai introdus-o in cheia auto, raspunde casuta vocala/mesageria/robotul, urmareste clipul video urmator pentru a vedea cum poti rezolva aceasta problema.

Daca atunci cand apelati numarul cartelei din Cheia Auto GSM va raspunde mesageria vocala/robotul, ca si cum telefonul(cheia auto gsm) ar fi inchisa cu toate ca a-ti pornit cheia auto gsm si ledul rosu a luminat 1..2 secunde continuu (daca clipeste inseamna ca era pornita si ati inchis-o) poate fi una din urmatoarele  cauze:

  • NU ati dezactivat codul PIN – NU este suficient doar sa introduceti codul PIN la pornire cand puneti cartela sim pe un telefon obisnuit. Trebuie sa intrati in meniul telefonului la Setari – Setari de siguranta – Solicitare Cod PIN (deoarece difera de la un model si producator de telefoane la altul trebuie sa cautati in meniu – nu e la fel la toate)si sa dezactivati codul PIN!
  • Cartela este blocata pentru apelurile de primire – pune cartela SIM intr-un telefon obisnuit si verifica daca cartela sim primeste apeluri.
  • Nu apelati numarul cartelei din dispozitiv – posibil sa fi notat gresit VERIFICATI!
  • Nu va citeste cartela SIM: Ati folosit cartele cu adaptor la care suprafata cartelei nu este neteda si acele buze care raman iesite inafara putin vor agata la un moment dat pinii de contact care citesc cartela si ii va deplasa, indoi sau chiar rupe si astfel cartela nu va mai fi citita de dispozitiv, e ca si cum nu ati avea cartela! ATENTIE!
  • Nu este semnal in zona respectiva

Daca din senin se inchide apelul in timpul utilizarii

Atat Cheia Auto GSM cat si Cutiuta GSM sunt dispozitive foarte asemanatoare.

De aceea daca se intampla ca atunci cand faci teste cheia auto gsm sa inchida brusc apelul, urmareste clipul video urmator. 

Daca se aude prea incet sau vocea nu este clara in casca fara fir

Daca atunci cand faci teste observi ca in casca se aude incet, sau daca vocea persoanei care te ajuta nu este clara si este distorsionata sau daca in casca bazaie, baraie, piuie sau scoate sunete parazite, urmareste acest clip video pentru a vedea ce poti face sa rezolvi aceasta situatie.

Daca se aude prea tare din casca

Daca atunci cand faci teste observi ca in casca se aude prea tare, se aude si in exteriorul urechii tale, te rugam sa urmaresti clipul video urmator!

Cu cat tineti cheia auto gsm mai departe de casca(ureche) cu atat veti auzi mai  incet. Pune cheia auto GSM cat mai aproape de ureche si niciodata nu mai jos de piept, deoarece cheia auto are microfon si cu cat e mai aproape de gura cel cu care comunicati va va auzi si intelege mult mai usor. Daca in incaperea unde vreti sa folositi dispozitivul este galagie in primul rand se va auzi mai tare deoarece cheia auto este aproape de casca din ureche si in al 2 lea rand puteti regla cat de tare sa se auda prin aplecarea capului spre cheia auto (se va auzi din ce in ce mai tare cu cat va veti apropia de cheia auto cu urechea in care aveti casca) sau indepartati capul de cheia auto pentru cazurile cand este cineva langa dv si vreti sa fiti sigur ca nu se va auzi in exterior.

Faceti mai multe probe regland volumul de la “+” pt mai tare respectiv “-” pt mai incet si puneti pe cineva sa stea langa dv si sa verifice daca se aude in exterior schimband in acelasi timp si locul si pozitia pe corp a cheii auto. Daca tineti cheia auto gsm pe umar lasati volumul mai incet iar daca o tineti  in buzunar la piept dati la maxim.

Pentru a nu se auzi in exterior trebuie sa gasiti un echilibru intre pozitia cheii auto gsm pe corp – volumul setat de dv la cutiuta – si pozitia capului dv fata de cheia auto dupa cum am descris mai sus.

error: Content is protected !!