Pix de copiat GSM cu cască de copiat fără fir

Lasă în urmă sistemele de copiat inconfortabile cu fire, coliere sau cele care depind de Bluetooth și necesită un telefon mobil! În locuri unde telefoanele nu sunt permise în sală, pixul GSM pentru copiat devine soluția ideală. Este complet nedetectabil și nu va trezi suspiciuni!

Pix GSM cu casca de copiat si cartela SIM

Sistemul permite persoanei care utilizează pixul pentru copiat să primească și să trimită informații audio în timp real, fără a atrage atenția! Sistemul are doua componente principale:

Pixul pentru copiat: are suport pentru cartela SIM si microfon integrat, permițându-i să funcționeze ca un telefon mobil discret. Pixul este utilizat pentru a primi apeluri de la o persoană externă care oferă informații.

Cască de copiat: este o cască de dimensiuni reduse, concepută pentru a se încadra neobservată în urechea utilizatorului. Cască facilitează ascultarea datelor primite de la pix într-un mod nedetectabil de către cei din jur.

Pix pentru copiat - 100% Sigur!

Pixul pentru copiat cu cartelă SIM și cască de copiat fără fir este un dispozitiv special conceput pentru primirea și transmiterea discretă de informații. Acesta funcționează cu o cartelă SIM standard din orice rețea GSM, are funcție de răspuns automat la apel și include un microfon integrat.

Pix GSM cu casca de copiat si cartela SIM

Pixul GSM funcționează autonom și este compatibil cu orice cartelă nano SIM. Nu necesită telefon sau alte dispozitive suplimentare, doar pixul și microcasca! Este echipat cu un modul GSM integrat care răspunde automat la apeluri și, datorită microfonului încorporat, permite comunicarea bidirecțională cu persoana care te contactează.

Specificații Tehnice

 • Funcționează cu cartelă SIM obișnuită din orice rețea GSM,
 • Răspunde automat la apel (la orice număr îl apelează),
 • Distanța dintre Pix și Casca: maxim 50 cm; Ajutorul Tău – Pix: nelimitată,
 • Microfon încorporat,
 • Autonomie Pix:
 • up to 2 ore în apel / 200 ore stand-by,
 • Durată încărcare acumulator: 2-4 ore,
 • Autonomie Cască:
  • ~4 ore baterii China obișnuite,
  • ~12 ore baterii RM-337,
 • Bateria la cască se schimbă,

Cum se foloseşte?

Pixul GSM pentru copiat se utilizează cu o cartelă SIM obișnuită cu un număr valabil. Atunci când se va apela de pe orice telefon, inclusiv telefoane fixe,  numărul cartelei SIM din interiorul pixului GSM, acesta va răspunde automat și va începe să transmită sunetul la casca din ureche. Astfel permițând comunicarea bidirecțională cu persoana care a efectuat apelul.

Pentru a economisi bateria, persoana care vă asistă poate închide apelul și vă poate recontacta când este necesar. După încheierea apelului, pixul GSM pentru copiat va reveni în modul de așteptare.

Este important de menționat că acumulatorul se va consuma foarte puțin în modul de așteptare, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la descărcarea rapidă a bateriei.

Pix GSM cu casca de copiat si Cartela SIM

Pixul GSM cu cască de copiat și cartela SIM vine echipat cu un microfon extrem de sensibil, capabil să capteze chiar și cele mai subtile sunete, permițând persoanei de acasă să audă ce se petrece în jurul tău.

Este important de știut că, atunci când folosești pixul pentru a scrie, persoana care îți oferă asistență va percepe un zgomot destul de puternic la telefon. Acest lucru se datorează faptului că microfonul, fiind integrat în pix, preia vibrațiile generate de vârful pixului pe hârtie, transmițându-le direct la microfon – ceea ce poate face microfonul temporar ineficient pentru comunicare.

Din acest motiv, este esențial să încetezi să scrii atunci când intenționezi să folosești microfonul din pix. Un beneficiu suplimentar este că persoana care te asistă va ști întotdeauna când scrii și când nu, ceea ce poate fi util, de exemplu, dacă nu ai înțeles un cuvânt care ți se dictează.

error: Content is protected !!