Stick Bluetooth cu casca fara fire

Model BH-107

Stick Bluetooth cu Casca fara fire Japoneza este un sistem pe cat de simplu pe atat de eficient. Stick-ul se conecteaza prin bluetooth la telefonul tau(fara sa existe nici un fel de fir) si prin modificarile special facute transmite fara fire sunetul la casca toata de culoarea pielii din ureche.

Specificatii Tehnice

 • Fara nici un fel de fir pe corp!
 • Microfon integrat performant
 • Reglaj volum: din telefon
 • Distanta dintre:
   • Casca si Stick Bluetooth: max 25cm
   • Stick Bluetooth si Telefon: max 10 Metri
   • Telefon si Persoana care te ajuta: Nelimitat
 • Autonomie Stick Bluetooth: pana la 7 ore in apel continu
 • Autonomie Casca:
  • ~4h baterii China obisnuite;
  • ~12h Baterii RM-337
 • Bateria la casca se schimba
 • Timp de incarcare Stick Bluetooth: ~ 3 ore
 • Compatibilitate Bluetooth: orice Telefon Mobil
 • Conexiunea Bluetooth Ascunsa dupa prima conectare – NU se detecteaza
 • Puteti raspunde, inchide apelul si reapela ultimul numar efectuat;

Sistem fara fire

La tine ai doar Stick-ul si casca in ureche. Telefonul il poti lasa nu mai departe de 10 metri de tine. Fara fire, cabluri pe corp! Este compatibil cu orice telefon mobil cu functie de bluetooth, inclusiv ultimul model de Iphone.

Conexiunea între dispozitiv şi telefon se face fără nici un fel de fir. Astfel poţi ascunde telefonul cu uşurinţă oriunde crezi că e mai ok pentru tine şi foarte important îl poţi lăsa chiar şi într-o mapă, poşeta, bluză şi bluză în cuier.

Casca fara fire cu Bluetooth fara fire este un sistem nedetectabil, greu de bruiat, are dimensiunea jumatate cat degetul mic de la mana. Se pune in gulerul la camasa, pe umar cu un plasture, breteaua de la sutien, etc.

Telefonul poate fi asupra dv sau sa il poti lasa intr-o mapa, poseta, bluza in cuier. Poti raspunde, inchide apelul si reapela ultimul numar efectuat de pe telefonul mobil chiar daca nu aveti telefonul asupra ta.  Sistemul este discret, nu se vede, nu se aude nimic in exterior fara nici un fir pe corp.

Microfon performant, poti vorbi in soapta sau daca cineva vorbeste la 10 metri este auzit direct de cel de acasa fara a mai fi nevoie sa soptesti tu subiectele. Autonomie: aproximativ 6 ore. Odata sistemul conectat la telefonul tu tot sistemul devine ascuns, orice alt telefon sau sistem care va da cautare nu va gasi nimic.

În cazurile în care nu ţii telefonul la tine trebuie să ţii cont că distanţă între telefon şi dispozitiv nu trebuie să depăşească 10m. Noi recomandăm totuşi să foloseşti o marcă şi un model de telefon de dimensiuni cât mai mici şi să îl ascunzi undeva la tine.

Simplu de utilizat

Conexiunea intre Stick si telefon se face fara nici un fel de fir, astfel poti ascunde telefonul cu usurinta oriunde crezi ca e mai ok pentru tine si foarte important il poti lasa chiar si intr-o mapa, poseta, bluza si bluza in cuier. In cazurile in care nu tii telefonul la tine trebuie sa tii cont ca distanta intre telefon si stick nu trebuie sa depaseasca 10m. Noi recomandam totusi sa folosesti o marca si un model de telefon de dimensiuni cat mai mici si sa il ascunzi undeva la tine. Desigur sa nu uiti sa setezi profilul silentios si conexiunea bluetooth sa fie setata pe ascuns!

Poti apela pe cel care cu care comunici . Poti stabili o ora la care sa te sune si stickul va raspunde automat la apel fara sa fie nevoie sa apesi tu pe vreun buton sau te faci ca te scarpini si presezi in zona unde ai pus stick-ul de 2 ori. Telefonul de unde este el va apela automat ultimul numar din lista de apeluri.

Buton Multifunctional

 • Daca esti in apel si presezi scurt pe bluetooth, acesta va inchide apelul
 • Daca in casca auzi foarte incet niste beep-uri, inseamna ca cineva te apeleaza. Preseaza o data scurt pe bluetooth, iar telefonul va raspunde celui care te suna
 • Daca presezi de doua ori scurt si rapid pe bluetooth, telefonul va apela ultimul numar din lista de apeluri.
 • Nu uita sa dezactivezi toate sunetele si vibratiile la telefon!

Conexiunea Bluetooth nu se poate detecta!

Nu trebuie să îţi faci griji pentru conexiunea BlueTooth între dispozitiv şi telefon deoarece este cea mai greu de detectat, sau intre cască fara fir si dispozitivul bluetooth. Bluetoothul emite un semnal digital de slabă intensitate care poate fi detectat foarte greu!

O data ce ai conectat dispozitivul bluetooth la telefonul tau, conexiunea devine ascunsa! Orice alt Telefon Mobil, Tableta sau Laptop da cautare la bluetooth nu va gasi nimic! Pentru ca dispozitivul sa fie vazut de alt telefon, va trebui urmati anumiti pasi de resetare. Altfel conexiunea dispozitivului Rita bluetooth ramane ascunsa chiar si daca telefonul tau este inchis.

Explicatie mai Tehnica:

Orice telefon are o adresa bluetooth si desigur orice dispozitiv bluetooth are o adresa. Toate adresele sunt unice! O data ce bluetooth-ul tau a fost imperecheat cu un telefon, in memoria dispozitivului bluetooth va ramane adresa telefonului tau. Astfel dispozitivul bluetooth va ignora toate semnalele venite de la telefoane ce au alta adresa decat cea memorata anterior. Rezultatul: nici un alt telefon nu va putea sa vada conexiunea bluetooth a dispozitivului tau, intrucat dispozitivul nu va raspunde decat solicitarilor venite de pe adresa telefonului memorat.

Astfel pentru a putea detecta un sistem cu bluetooth, este nevoie de echipamente speciale de laborator. Echipamente care costa zeci de mii de euro si care sunt disponibile doar pentru organizatii guvernamentale.

De fapt este mult mai greu, dureaza mai mult si este mai costisitor sa detectezi un sistem. Prea multa bataie de cap. Este mult mai simplu sa se bruieze semnalul GSM si astfel nu mai poate functiona nici un dispozitiv cu mici exceptii.

Functie de raspuns Automat

Functia de raspuns automat nu este disponibila pe telefoanele Iphone! Deci va trebui sa utilizezi un telefon mobil cu android daca vrei sa ai aceasta functie. De regula, in functie de operatorul GSM, apelul se inchide automat dupa una sau doua ore. Astfel activand din telefon aceasta functie, ori de cate ori ajutorul tau te va suna, telefonul va raspunde singur la apel. Tu nu va trebui  sa apesi pe nici un buton.

Atentie ca aceasta functie devine vizibila si o poti activa, doar dupa ce ai conectat un dispozitiv Audio Bluetooth la telefonul tau! Deci nu o cauta dinainte ca nu o gasesti! Poti cauta pe YouTube cum se activeaza pt marca si modelul tau de telefon.

Intrebari Frecvente

Casca se vede in ureche?

Prima intrebare a unui client atunci cand vrea sa cumpere o casca este:

„casca se vede in ureche?”

Aceasta temere este de inteles, insa intrebarea este total gresita si fara rost. Asta deoarece absolut nici o casca fara fire nu se vede in ureche decat daca stii ca aceasta este acolo, te apleci, tragi de ureche si te uiti cu mare atentie. Dar asta inseamna sa stii ca microcasca este acolo, inseamna ca ai dat ceva de banuit si supraveghetorul te verifica.

Nici un model de casca nu se vede in ureche !!! Daca s-ar vedea nu ar mai fi vandute pentru scopul care urmeaza sa o folosesti!

Intradevar exista casti mai mari si casti mai mici, dar atunci cand treci pe langa persoana care le utilizeaza nu se pot observa. Daca insa dai ceva de banuit si supraveghetorul te verifica: se apleaca, trage de urechea ta si se uita cu atentie, intradevar unele dintre casti se pot vedea!

Dar asta inseamna sa dai tu ceva de banuit si sa fii verificat cu atentie. 

Se aude in exterior de la casca fara fir?

Folosind o casca fara fire de culoarea pielii, poate exista riscul ca atunci cand persoana care te ajuta iti vorbeste in casca, sa se auda in exterior de la o distanta de aprox 0.5-1 metru. Se poate auzi in exterior ca un mic zumzet (si doar de la distanta mica), doar daca:

 • lasi volumul la maxim
 • introduci casca doar de forma in ureche si nu suficient de adanc

Este necesar sa faci teste inainte si sa reglezi volumul astfel incat, chiar si de la mica distanta sa nu se auda nimic in exterior. Stick-ul Bluetooth cu casca fara fire ofera foarte multe avantaje si sunt usor de folosit. Insa unii utilizatori fac greseala sa nu testeze inainte sistemul  si astfel lasa volumul dispozitivului la maxim existand riscul sa sa se auda in exterior de la mica distanta.

Daca insa vei face teste si vei regla cu atentie volumul, punand pe cineva sa stea langa tine, vei vedea ca nu se aude nimic in exterior si te vei bucura de avantajele acestui sistem foarte eficient.