Camera Video în nasture S4 Pro

Camera S4 Pro, a patra generație din seria de camere video profesionale, are o lentilă cu autofocus și transmite imagini video de înaltă calitate. Modelul S4 este echipat cu un modul 4G și suportă direct o cartela SIM, eliminând astfel nevoia unui router 4G extern. Acest upgrade sporește eficiența și siguranța utilizării, oferind o experiență de utilizare mai simplă.

Camera video pentru copiat i-cheat s4

Camera Video S4 Pro

Fără semnal WiFi sau Bluetooth !

Având în vedere că OLX-ul conține multe anunțuri cu sisteme de acest tip și mulți sunt conștienți de existența lor, utilizarea unui sistem care funcționează cu router 4G și rețea WiFi a devenit mai riscantă.

Aceasta crește probabilitatea de a fi detectat, sugerând necesitatea unor soluții mai discrete și mai sigure pentru a evita riscurile asociate cu sistemele cunoscute pe piață.

Camera S4 Pro este concepută pentru a minimiza utilizarea semnalelor wireless. De aceea, varianta Pro nu utilizează Wi-Fi 2.4 GHz sau Bluetooth. Aceasta reduce semnificativ șansele de detectare a camerei și sporește siguranța utilizatorului în medii cu supraveghere strictă. Această abordare reprezintă un avantaj major pentru cei care caută soluții mai discrete.

Cameră video în nasture cu autofocus

Acest sistem profesional complet este cel mai avansat disponibil pe piață, incluzând cea mai performantă cameră video în năsture cu lentilă cu autofocus.

Sistemul conține:

 • Mini Camera S4 în Nasture – Model Nou fără WiFi
 • Mini Modul 4G LTE Unlocked – Suportă orice Cartelă SIM Obișnuită
 • Mini Acumulator 5,5×6,5×1 cm – până la 5 ore autonomie
 • Husă Specială de pus pe braț pentru Acumulator și Modul 4G
 • Buton de Urgență

Cum funcționează acest sistem?

Utilizarea acestui sistem este intuitivă și extrem de simplă. Primul pas este introducerea unei cartele SIM cu o opțiune de internet activ în modulul 4G LTE.

Apoi, sistemul se pornește simplu prin butonul de pe acumulator. Următorul pas implică instalarea unei aplicații gratuite, al cărei link se găsește în manualul de utilizare.

În final, trebuie doar să introduci ID-ul unic al camerei tale în aplicație și să te conectezi la aceasta. Acești pași asigură o configurație rapidă și ușoară, făcând sistemul accesibil chiar și pentru utilizatorii mai puțin tehnici.

Persoana care te asistă, poate controla camera de oriunde, chiar și din altă țară, prin aplicație. Odată ce camera este pornită, nu trebuie să mai interacționezi cu ea în timpul utilizarii, decât dacă dorești să oprești sistemul de la butonul de urgență.

Aplicația permite ajutorului să pornească/oprească transmisia video live, să facă fotografii 4K și să realizeze capturi de ecran, oferind astfel o flexibilitate mare în utilizare și control.

Principalele Caracteristici

 • Suportă Cartelă SIM – NU necesită rețea WiFi!
 • Servere Cloud în multiple locații – conectare rapidă, video fără întârzieri mari
 • Buton Urgență – cu o singură apăsare se închide tot – imposibil de detectat!
 • Autonomie mare – peste 5 ore!
 • Cameră cu autofocalizare – Cameră ce trimite garantat cele mai clare imagini!
 • Este controlată de la distanță – odată pornită, tu care ai camera nu mai trebuie să faci nimic! – Ajutorul tău are control total asupra tuturor funcțiilor de la distanță cu ajutorul aplicației – Gratuite instalate pe PC/Laptop.
 • Fire siliconice foarte subțiri și flexibile – Nu ies în relief prin haine.

Cameră video pentru copiat cu cartelă SIM - modul 4G LTE

Acest sistem este unic prin faptul că nu folosește o rețea Wi-Fi pentru accesul la internet, ci funcționează direct cu o cartelă SIM. Astfel, eliminați necesitatea unui router 4G sau a hotspotului de la telefonul mobil. Această simplificare face sistemul mai eficient și ușor de folosit.

Utilizarea modulului 4G asigură o conectivitate și o flexibilitate sporite în utilizare, facilitând transmiterea datelor fără a depinde de o rețea Wi-Fi. Camera Video în nasture S4 este dotată cu un mini-modul 4G LTE de la Huawei, un lider în producția de rețele GSM.

Camera copiat cu cartela SIM

Mini modulul 4G înlocuieste Routerul 4G!

Routerul 4G tradițional creează o rețea Wi-Fi pentru a comunica cu camera, care poate fi detectată cu aplicații de scanare Wi-Fi. În schimb, modulul nostru 4G LTE nu folosește Wi-Fi pentru a comunica cu camera, oferind o metodă mai sigură și mai discretă de conectare.

Această abordare inovativă asigură un grad mai mare de securitate și eficiență.

Camera copiat cu router 4g

Routerul 4G are dimensiuni mai mari !

Orice cameră video în nasture necesită acces la internet. Celelalte camere utilizează routere 4G, care sunt de 3-4 ori mai mari și astfel fiind mai dificil de ascuns pe sub haine.

În plus, aceste camere comunică wireless cu routerul printr-o rețea Wi-Fi, ce poate fi detectată ușor de orice telefon mobil cu aplicații de scanare wifi.

Camera S4 Pro este singura care nu necesită o rețea Wi-Fi, oferind o soluție mai discretă și mult mai securizată.

Camera video în nasture S4 Pro - singura cameră fără Wifi!

Există un alt model de cameră video în năsture pe piață care nu necesită un router 4G separat. Cu toate acestea, chiar și cu modulul său 4G integrat, acea cameră, tot creează o rețea Wi-Fi. Camera S4 Pro se distinge ca fiind singura care nu utilizează deloc rețeaua Wi-Fi, oferind o alternativă mai sigură și mai discretă.

Capture2
Capture

Modelul concurent ce suportă cartelă SIM creează o rețea Wi-Fi ascunsă, care însă poate fi detectată ușor. Modulul GSM al acestei camere este instabil, funcționând doar cu semnal GSM 4G complet. Se încălzește rapid, consumă multă baterie și are o autonomie scăzută, chiar și cu o baterie destul de voluminoasă și greu de ascuns.

Acumulator de mici dimensiuni cu autonomie mare

Acumulatorul reîncărcabil a fost special modificat pentru a fi cât mai mic. Putem modifica camera pentru a include o baterie internă, dar nu recomandăm acest lucru din cauza dimensiunii și greutății. O cameră prea grea poate trage de bluză în jos, riscând să cadă sau să filmeze în direcții nedorite.

camera copiat examene

Buton de Urgență

Printr-o simplă apăsare, acest sistem se închide complet, oprind atât camera, cât și conexiunea de internet cu cartelă SIM, făcându-l imposibil de detectat. La alte sisteme, observarea unui dispozitiv de detectare necesită închiderea separată a camerei și a routerului 4G, implicând două dispozitive și mai mult timp, perioadă în care există riscul de a fi detectat.

Buton urgenta camera copiat

1 – Buton de Urgenta On/Off     2 – Mufa Type C incarcare

Acest buton simplu, dar extrem de util, îți va permite să oprești rapid sistemul atunci când și dacă se va intra cu un detector în sală, făcând camera video în nasture imposibil de detectat prin metode convenționale. Singura modalitate de detectare ar fi cu un detector de metale ca cele folosite în aeroporturi.

Noul sistem de cameră video în nasture S4 Pro integrează toate funcțiile, permițând oprirea rapidă a întregului sistem cu o simplă apăsare de buton, în doar 2-3 secunde. După ce pericolul dispare, poți reporni sistemul cu o altă apăsare, reconectându-se automat în 2-3 minute. Butonul se află pe acumulator ușor deaccesat, într-o husă specială.

Husă specială de de pus pe brat!

Camera video în năsture S4 este echipată cu o husă special concepută, ușor de purtat pe brațul stâng sau drept. Husa are curele reglabile, făcând-o potrivită pentru o gamă largă de dimensiuni ale brațului, de la cele mai subțiri la cele mai musculoase.

Cum se pune camera copiat

Această husă este creată pentru a ascunde eficient bateria pe corp. Dacă consideri că nu este utilă pentru nevoile tale, poți alege să nu o folosești, găsind altă metodă de a fixa acumulatorul undeva la tine.

Acumulator pentru camera de copiat

Această husă este foarte practică, permițându-ți să porți acumulatorul camerei direct pe corp fără a fi nevoie să folosești leucoplast sau plasturi, care pot ceda în condiții de transpirație. Oferă o plasare mai sigură și discretă a sistemului, evitând necesitatea firelor lipite pe abdomen și mărind șansele de a rămâne nedetectat, chiar și în cazul unor percheziții corporale.

Server Cloud in Europa

Camera video în nasture S4 Pro se deosebește de modelele concurente prin utilizarea serverelor cloud din multiple locații din lume si din Europa. Aceasta îmbunătățește viteza de transmitere a imaginilor video și reduce întârzierile care pot apărea în transmiterea datelor.

Capture3

Camera video în năsture S4 se distinge prin utilizarea serviciilor de Live Video Streaming cu servere direct din România/Europa, asigurând astfel o transmitere mai rapidă a imaginilor și o conexiune mai stabilă.

Acest lucru garantează o întârziere maximă de doar 2 secunde pentru receptionarea imaginilor, condiționat de o conexiune bună la internet atât pentru cameră, cât și pentru ajutorul de acasă. Aceasta contrastează cu camerele din China, unde întârzierile sau problemele de conectare pot fi mai frecvente.

Șanse de sub 0,1% ca serviciile pentru S4 Pro să nu funcționeze!

Camera S4 utilizează servicii de la Amazon prin intermediul partenerilor săi, servicii folosite și de companii renumite(multe bănci din România). Aceste servicii sunt securizate și au o rată de funcționare garantată de 99,9%. Atâta timp cât camera și persoana care ajută dispun de conexiuni internet de bună calitate, sistemul ar trebui să funcționeze fără probleme.

Camerele chinezești se pot închide oricând

Pe OLX, multe camere precum GX600 și alte modele fără marcă funcționează doar în aceeași rețea Wi-Fi, limitând utilizarea la o distanță scurtă. Acest lucru poate fi cauzat de închiderea companiilor producătoare și neplata serviciilor. Spre deosebire, camerele S1, S2, S3 și modelul S4 utilizează servicii din România/Europa, cu abonamente reînnoibile, oferind mai multă fiabilitate decât modelele chinezești.

Aplicație disponibilă pentru Windows

Pentru utilizarea camerei video în năsture, este disponibilă o aplicație special concepută și gratuită, compatibilă cu calculatoare și laptopuri ce rulează Windows. Aplicația nu este compatibilă cu sistemele de operare MAC.

error: Content is protected !!