Camera Video in Nasture cu Cartela SIM S5 PRO

Camera video in nasture S5 versiunea PRO, este cea mai performanta camera care exista la momentul acesta. Este foarte compacta, Cartela SIM intra direct in corpul camerei, fara a avea nevoie de module separate.

In 20 secunde ai trimis o pagina intreaga A4!

Nu se pierde din claritate daca semnalul este mai slab cum se intampla ABSOLUT LA TOATE celelalte camere de pe piata. Imaginea va ajunge nu in 20 sec ci in 30 dar claritatea va ramane aceeasi!

Versiunea PRO se deosebeste de restul camerelor prin faptul ca are functie de Auto Focus, senzor optic de 5Mpx, si poate sa incarce poze in aplicatie de 20 de ori mai clare decat la orice alta camera ce fac doar captura de ecran la ce trimite camera pe Live.

Fara Telefon, Fara Router 4G, Fara Module Adiacente, Fara Baterii de Scuter la tine! Cartela SIM intra direct in nasture!

Specificatii Tehnice

 • Camera Video Compacta – Cartela SIM intra direct in nasture!
 • Functioneaza cu orice Cartela SIM din toata Europa V1. Avem si V2 pt SUA/Canada,
 • Senzor Optic de 5Mpx reali cu Functie de Auto Focus!
 • Trimite Imagini Video in timp real la o calitate net superioara oricarei alte camere,
 • Din aplicatie poti face atat captura de ecran cat si Poza 4K la calitate deosebita!
 • Nu trebuie sa apesi nici un buton, ajutorul tau controleaza de acasa tot!
 • Ajutorul tau vede in timp Real in sala cu maxim 2 sec intarziere,
 • 12 nivele de calitate setabile in functie de viteza la internet,
 • Aplicatie usor si intuitiv de folosit pe calculator – se vede mare si clar,
 • Ai o Baterie mica de telefon mobil la tine si NU de Scuter ca la alte modele,
 • Buton de urgenta ce opreste instant sistemul pentru a nu putea fi detectat.

Camerele S5 Lite si Pro sunt singurele la care Cartela SIM intra direct in Nasture!

Mai sunt modele promovate ca fiind cu cartela SIM insa se omite a spune ca de fapt cartela NU intra in nasture ci au fire foarte groase de legatura, o baterie imensa de scuter si module secundare in care se introduce cartela SIM.

Camera se poate monta cu usurinta chiar si la maneca – nu mai esti nevoit sa ridici foaia de pe masa!

Camera Video de copiat in Nasture cu Cartela SIM iCheat S5 PRO

Camera Video cu Auto Focus

La camera cu autofocus, in functie de cum misti mana, lentila din interiorul nasturelui va regla automat claritatea imaginilor in functie de distanta dintre scris si camera. Astfel claritatea imaginilor este net superioara

Timpul necesar sa trimiti informatia scade si de pana la10 ori!

In functie si de indemanarea utilizatorului, timpul necesar trimiterii imaginilor ce contine informatia(subiectele sau ce vrei tu sa trimiti), scade de pana la 4 ori fata de o camera clasica cu focus manual!

Cu o singura poza, in 20-25sec poti trimite o intreaga foaie A4!

Scade de pana la 10 ori riscul de a fi deconspirat!

Vei trimite mult mai repede informatiile celui care te ajuta. Astfel nu vei mai avea nevoie de camera – o poti chiar si opri!

Nu mai esti nevoit sa faci manevre pe termen lung, de exemplu sa misti mana sau sa stai in anumite pozitii care ar putea fi interpretate ca fiind suspecte!

Camerele din seria S3 Pro, S4 si S5 Pro sunt singurele camere ce au autofocus! Restul sunt anunturi cu descrieri copy paste nereale!

Am putea vorbi multe despre importanta functiei de Auto Focus, insa:

Mai bine te convingi singur!

Vezi pe pagina urmatoare imagini din examene reale, care au fost postate pe diverse grupuri de pe Telegram/Facebook, Whatsapp de cei care au folosit( sau de apropiatii lor) o camera video in nasture din seria Pro in anii anteriori 2019-2021!

Acumulator de mici dimensiuni cu autonomie mare

Acumulatorul reincarcabil utilizat, este unul de telefon mobil de mici dimensiuni si cu autonomie mare. Singurul fir care exista este intre camera si acumulator.

Camera este atat de mica incat nu se poate utiliza un acumulator suficient de mare incat sa aibe o autonomie satisfacatoare!  De aceea se utilizeaza un acumulator separat de camera cu autonomie up to 4h!

Camera este foarte mica si usoara – se poate monta la maneca!

Buton de Urgenta!

Desi poate parea banal, acest buton este extrem de util! Daca vezi ca in sala se vine un un detector (un aparat cu minim doua antene) si se plimba prin sala, atunci daca vei opri sistemul va fi absolut imposibil de detectat! Va mai putea fi detectat doar cu detectoare de metale cum sunt cele de la aeroport.

Butonul se afla pe Acumulator, iar Acumulatorul in husa special creata pentru camera cu Wifi. Husa se poate pune pe bratul stang sau drept. Astfel cu un simplu gest (te faci ca te scarpini putin) si in doar o secunda poti opri sistemul.

Il poti porni ulterior prin simpla apasare prin haine inca o data a butonului de urgenta. Nu mai trebuie sa faci nimic altceva, totul este automat iar aplicatia se va reconecta automat la camera ta in doar 2-3 minute.

Din ce este alcatuit sistemul?

Sistemul de fata este unul complet. Mai ai nevoie doar de o cartela SIM obisnuita(din orice retea) ce are activa o optiune de internet si de o persoana care sa te ajute. In acest pachet este inclus:

 • Mini camera Video in Nasture S5 Lite,
 • Acumulator special cu Buton de Urgenta,
 • Husa tip bratara de pus acumulatorul pe brat(nu e obligatoriu de pus pe brat) – il poti pune oriunde pe corp (fir subtire de ~1.5m),
 • 20 de nasturi identici cu cel al camerei pt ai schimba pe restul ramasi de a bluza ta,
 • Manual de utilizare detailat in format video,
 • La nevoie se ofera ajutor prin video call pe Whatsapp la prima utilizare!

Cum se utilizeaza acest sistem?

 1. Se pune la incarcat Acumulatorul
 2. Se instaleaza aplicatia pe telefonul persoanei ce urmeaza sa te ajute
 3. Introdu o cartela SIM obisnuita cu optiune de internet activa in camera
 4. Dupa ce bateria s-a incarcat, se introduce mufa MicroUSB in camera
 5. Se porneste camera de la butonul de pe baterie
 6. Pune camera inlocuind unul din nasturii de la maneca sau de la piept
 7. Se deschide aplicatia si se intorduce Codul unic de conectare al camerei tale
 8. Aplicatia se va conecta la camera si vei vedea pe telefon ce filmeaza camera
 9. Pentru a primi raspunsurile vei avea nevoie si de un sistem cu casca fara fir ce nu are legatura cu camera de fata – sunt sisteme individuale si nu trebuie sa fie compatibile!

Camera imita perfect un Nasture

Daca nu stii ca in spatele acelui nasture se afla o mini camera video cu transmisie Live, este aproape imposibil sa o observi, asta chiar daca te uti cu mare atentie de aproape! Poate fi pusa inlocuind atat un nasture de la piept cat si de la maneca fara probleme.

error: Content is protected !!