Cameră Video în nasture S3 Lite v1/v2

Cu încredere vă asigurăm că suntem liderii în ceea ce privește camerele video în nasture, oferindu-vă cele mai compacte, performante și calitative produse disponibile pe piață! În continuare, vă prezentăm varianta Lite a camerei video în nasture S3, ce vine la un preț mult mai accesibil, fără a compromite însă standardele înalte ale calității pe care le-am impus.

Cameră Video in nasture Super Slim

Acest sistem este ușor de utilizat și funcționează indiferent de distanța dintre tine și persoana care te asistează, deoarece camera transmite imagini video live prin internet. Asistentul tău va trebui să descarce o aplicație gratuită pe telefon sau tabletă, prin care va putea vedea în timp real imaginile filmate de camera ascunsă în năsture.

Camera Video pentru Copiat in Nasture i-Cheat S3 Lite

Specificații Tehnice

 • Ideală pentru utilizări de peste 2-5 ore,
 • Acumulator reîncărcabil cu autonomie de peste 5 ore,
 • Acumulatorul extern de dimensiuni super mici,
 • Model super subțire ~3mm – ușor de montat la mânecă,
 • Fără cabluri groase și fără module sau accesorii pe corp,
 • Buton de Urgență – foarte util,
 • Timp de încărcare acumulator 4-5 ore,
 • Rezoluție: Full HD,
 • Lentilă cu Focalizare: Manuală.
 • Necesită WiFi: Mini Router sau Hotspot de la Telefonul Mobil
 • Distanțe: Între Camera și Router/Telefon max 10m Între Router/Telefon și persoana care te ajută: Nelimitat
 • Dimensiuni: 55x18x3 mm

Din ce este alcătuit sistemul?

Sistemul de față este unul complet. Mai ai nevoie doar de o cartelă SIM obișnuită ce are activată o opțiune de internet și de o persoană care să te ajute. În acest pachet este inclus:

 • Mini Camera Video în Nasture
 • Acumulatorul pentru cameră cu 5 ore autonomie
 • Husă specială pentru ascunderea ușoară a bateriei pe braț
 • 20 de nasturi de schimb pentru bluză, identici cu cel cu Camera Video
 • Mini Router 4G LTE
 • Manual de utilizare pe hârtie + Video pe YouTube

Distantă nelimitată

Persoana care te asistă poate fi oriunde, fără limită de distanță, deoarece camera ascunsă în năsture trimite imagini video în timp real prin internet. Există camere care folosesc un mini router sau funcția de hotspot a unui telefon mobil pentru conectarea la Wi-Fi. Alte modele de camere, ce utilizează o cartelă SIM direct, nu necesită Wi-Fi și vin fără cabluri suplimentare sau accesorii corporale.

Camera Video in nasture pentru copiat

Pentru a conecta camera la internet, ai trei opțiuni: folosești funcția de hotspot de pe propriul telefon mobil, utilizezi un mini router 4G LTE cu o cartelă SIM obișnuită, sau alegi o cameră cu cartelă SIM integrată, care elimină necesitatea de fire, telefon sau router.

Cum se utilizează acest sistem?

 • Se pune la încărcat acumulatorul.
 • Se instalează aplicația pe telefonul persoanei care urmează să te ajute.
 • Introdu o cartelă SIM obișnuită în mini router, care să aibă credit sau o opțiune cu minute și internet activate, și pornește routerul.
 • După ce bateria s-a încărcat, se introduce mufa MicroUSB în cameră.
 • Se pornește camera de la butonul de pe baterie.
 • Pune camera înlocuind unul dintre nasturii de la mânecă sau de la piept.
 • Pune bateria în husă și husa pe braț.
 • Se deschide aplicația și se introduce codul unic de conectare al camerei tale.
 • Aplicația se va conecta la cameră, iar pe telefon vei vedea ce filmează camera.
 • Pentru a primi răspunsurile, vei avea nevoie și de un sistem cu cască fără fir, care nu are legătură cu camera de față – sunt sisteme individuale și nu trebuie să fie compatibile!

Camera imită perfect un Nasture

Dacă nu știi că în spatele unui nasture se află o mini cameră video cu transmisie live, e aproape imposibil să o observi. Aceasta rămâne nedetectabilă chiar și atunci când e examinată îndeaproape. Această subtilitate este principalul avantaj al camerei, oferind un grad înalt de discreție și eficiență în utilizare.

Spy cheating camera exams invisible hidden video camera 04
Spy cheating camera exams invisible hidden video camera 05

Acumulator de mici dimensiuni cu autonomie mare

Este un acumulator reîncărcabil special modificat pentru a avea dimensiuni cât mai mici.

Buton de Urgență

Butonul de urgență al camerei video poate părea banal, dar este extrem de util în situații critice. Dacă în sala se vine cu un detector, oprirea sistemului prin acest buton face ca dispozitivul să fie nedetectabil de către acesta. Singura posibilitate de detectare ar rămâne utilizarea unui detector de metale, similar celor folosite în aeroporturi. Astfel, butonul oferă o măsură de siguranță suplimentară în situații de risc.

Buton urgenta camera copiat

Prin apăsarea unui simplu buton, camera poate fi oprită rapid. Totuși, routerul va rămâne în modul de așteptare, fiind mai greu de detectat, dar nu imposibil. Pentru a evita detectarea completă, e important să te asiguri că toate dispozitivele sunt oprite, inclusiv routerul 4G. 

Camera are un buton de urgență on/off (1) și o mufă de tip C pentru încărcare(2), asigurând astfel un control facil și sigur.

Butonul de oprire se află pe acumulator, care este plasat într-o husă special concepută pentru camera cu Wi-Fi. Această husă poate fi purtată pe brațul stâng sau drept. Astfel, cu un gest simplu, ca și cum te-ai scărpina, poți opri sistemul în doar o secundă. Pentru a-l reporni, apasă din nou butonul de urgență prin haine. Nu este necesară nicio altă acțiune, totul funcționează automat și aplicația se va reconecta la camera în aproximativ 2-3 minute.

Husă specială de de pus pe braț

Camera video în nasture este dotată cu o husă specială ușor de pus pe brațul stâng sau drept. Aceasta dispune de două curelușe reglabile, asigurând o potrivire confortabilă atât pentru persoane cu brațe mai subțiri, cât și pentru cele mai musculoase.

Cum se pune camera copiat

Această husă este concepută pentru a ascunde ușor bateria pe corp. Dacă nu ești mulțumit de ea, poți să nu o folosești, dar va trebui să găsești o altă modalitate de a ascunde acumulatorul. Husa poate fi montată atât pe mâna dreaptă, cât și pe cea stângă, iar firul de alimentare pentru camera este suficient de lung pentru a se potrivi în ambele cazuri.

Cameră Video cu acumulator Integrat

Camera Video în nasture cu acumulator integrat este ideală pentru utilizări de până la două-trei ore, fiind o variantă mai accesibilă a camerelor din gama S3. Această cameră oferă imagini de înaltă claritate!

Camera Video in Nasture pentru Copiat i-Cheat S3 Lite V2

Specificații Tehnice

 • Ideală pentru o utilizare de maxim 2-3 ore
 • Acumulator reîncărcabil cu autonomie până la 3 ore
 • Fără cabluri groase și fără module sau accesorii pe corp
 • Timp de încărcare a acumulatorului: 3-4 ore
 • Rezoluție: Full HD Lentilă cu focalizare manuală
 • Necesită WiFi: Mini Router sau Hotspot de la Telefonul Mobil
 • Distanțe: Între Camera și Router/Telefon maximum 10m Între Router/Telefon și persoana care te ajută: Nelimitat
 • Dimensiuni: 63x23x10 mm

Din ce este alcătuit sistemul?

Acest sistem complet necesită doar o cartelă SIM obișnuită cu opțiune de internet și o persoană dispusă să te asiste. Pachetul include toate componentele necesare pentru a funcționa eficient:

 • Camera Video în nasture cu acumulator intern
 • 20 de nasturi de schimb pentru bluză, identici cu cel cu Camera Video
 • Mini Router 4G LTE
 • Manual de utilizare pe hârtie + Video pe YouTube

Cum se utilizează acest sistem?

 1. Se pune la încărcat Camera și mini Routerul
 2. Se instalează aplicația pe telefonul persoanei care urmează să te ajute.
 3. Introduci o cartelă SIM obișnuită în mini Router, care să aibă credit sau o opțiune cu minute și internet activate, și pornești routerul.
 4. Se pornește camera.
 5. Pui camera înlocuind unul dintre nasturii de la mânecă sau de la piept.
 6. Se deschide aplicația și se introduce codul unic de conectare al camerei tale.
 7. Aplicația se va conecta la camera și vei vedea pe telefon ce filmează camera.
 8. Pentru a primi inapoi informații, vei avea nevoie și de un sistem cu cască fără fir, care nu are legătură cu camera de față – sunt sisteme individuale și nu trebuie să fie compatibile!

Camera Video în nasture de dimensiuni mici

Camera de dimensiuni mici este esențială pentru ușurința de a fi atașată la o camasă/bluză. Această necesitate limitează mărimea acumulatorului ce poate fi integrat, pentru a menține greutatea redusă și a preveni înclinarea sau căderea camerei de pe haine. Această configurație asigură o utilizare discretă și eficientă, însă cu compromisul capacității bateriei.

Mini camera video in nasture pentru copiat cu baterie interna

Datorită dimensiunilor reduse ale camerei, utilizarea unui acumulator mare nu este fezabilă, deoarece ar crește semnificativ greutatea și dimensiunea dispozitivului. Acest lucru ar putea cauza căderea camerei de pe haine sau orientarea greșită a camerei, filmând tavanul în locul foii.

De asemenea, ar fi dificil de montat la mânecă. Prin urmare, pentru utilizări de peste două ore, se recomandă un model cu baterie separată. În schimb, pentru utilizări de sub două ore, un model cu acumulator integrat este suficient, deoarece un acumulator mai mic și mai ușor nu va afecta funcționalitatea camerei.

Camera Video in Nasture pentru Copiat i-Cheat S3 Lite V2

O cameră mai mare și mai grea este dificil de montat la mânecă, mai ales datorită mișcării mâinii, ceea ce crește riscul ca aceasta sa cadă. O cameră montată la mânecă este mai ușor de manevrat. În comparație, o cameră montată la piept necesită înclinarea corpului sau ridicarea foii pentru a capta imagini eficient, deoarece o cameră va filma mereu doar pe direcția în față. Aceste diferențe influențează semnificativ ușurința de utilizare și eficiența camerei.

Mini camera copiat la examene

Modelul S3 Lite V2 are integrat un mic acumulator, suficient de mic cât să nu creeze probleme din cauza greutății și a mărimii, dar suficient de mare cât să ofere o autonomie de până la 3 ore!

Camera Video in Nasture pentru Copiat i-Cheat S3 Lite V2

O cameră mai ușoară și mai mică va sta mai bine pe bluză, evitând să tragă în jos și să filmeze incorect. Modelul S3 Lite V2 vine cu un acumulator integrat mic, oferind o autonomie de până la 3 ore, eliminând astfel nevoia unei baterii externe și a oricăror fire pe corp. Această configurație îmbunătățește confortul și discreția în utilizare.

Cum să alegi modelul potrivit

Dacă ai nevoie de o cameră pentru maxim 2-3 ore, modelul S3 Lite V2 este ideal, având un acumulator mic integrat, care nu afectează greutatea sau dimensiunile dispozitivului. Pentru nevoi de peste 2 ore, un acumulator mai mare este necesar, dar acest lucru aduce dezavantaje, inclusiv mărirea dimensiunii camerei. În aceste cazuri, se recomandă optarea pentru un model cu acumulator separat S3 Lite V1.

A avea un fir pe corp nu este la fel de problematic ca utilizarea unei baterii mai mari în cameră, care ar mări dimensiunea și greutatea acesteia. Un acumulator mare poate afecta manevrabilitatea și discreția, pe când un fir subțire este mai ușor de ascuns și mai puțin intruziv. În acest context, compromisul dintre autonomie și dimensiunea camerei este esențial.

error: Content is protected !!