Mini Camera Video in Nasture

Model S3 Lite V1

Va Garantam ca avem cele mai mici, mai calitative si mai performante Camere Video in Nasture  de pe piata! Mai jos prezentam varianta Lite a camerei video in nasture S3 ce are un pret mult mai accesibil, dar care pastreaza standardele ridicate ale calitatii.

Pret Recomandat:
Camera + Mini Router + Cutiuta cu Casca
999 Lei !

Specificatii Tehnice

 • Ideala pentru utilizari de peste 2-3 Ore
 • Acumulator reincarcabil cu autonomie de peste 5 Ore
 • Acumulatorul extern de dimensiuni super mici!
 • Model super subtire ~3mm – usor de montat la maneca!
 • Fara cabluri groase si fara module sau accesorii pe corp
 • Buton de Urgenta – foarte util!
 • Timp de incarcare acumulator  4-5 Ore
 • Rezolutie: Full HD
 • Lentila cu Focalizare: Manuala
 • Necesita WiFi: Mini Router sau Hotspot de la Telefonul Mobil
 • Distante:
  • Intre Camera si Router/Telefon max 10m
  • Intre Router/Telefon si persoana care te ajuta: Nelimitat
 • Dimensiuni: 55x18x3 mm

Demonstratie Calitate Imagini Camera Video in Nasture S3/S5 versiunea PRO

Este responsabilitatea fiecaruia sa utilizeze sistemele noastre doar in scopuri ce nu creaza dezavantaje altora in viata reala!

Comparatie Live Video Streaming:
Imagini de Ansamblu

Pentru a putea sa iti faci o idee asupra diferentelor intre camere, vizioneaza acest scurt video. Deschide-l in aplicatia Youtube si selecteaza de la Setari (acea rotita) calitate video maxima la youtube pentru a vedea performantele reale ale camerelor noastre!

Comparatie Live Video Streaming:
Pe o Foaie A4

Pentru a putea sa iti faci o idee asupra diferentelor intre camere, vizioneaza acest scurt video. Deschide-l in aplicatia Youtube si selecteaza de la Setari (acea rotita) calitate video maxima la youtube pentru a vedea performantele reale ale camerelor noastre!

Poze 4K facute cu o camera Video in Nasture
iCheat S3/S5 varianta PRO

Poze 100% REALE!
Daca Camera primita nu face aceleasi poze va dam x 10 ori Banii inapoi!

Este un sistem destul de simplu de folosit. Persoana care te ajuta se poate afla la orice distanta – camera trimite imagini Video Live pe internet.

Ajutorul tau va trebui sa instaleze o aplicatie gratuita pe Telefon sau Tableta. In aplicatie va vedea in timp real ce filmeaza camera Video in nasture.

Recomandarile Noastre

Mini Camera Video S3 Lite este ideala de folosit pentru situatia in care ai nevoie de camera mai mult de doua ore. Sistemul de fata foloseste un acumulator separat de camera. Camera avand dimensiuni foarte mici, nu poti pune un acumulator prea mare intrucat aceasta ar deveni prea mare si grea:

 • risc sa cada de la bluza
 • din cauza greutatii va trage in jos de bluza si va filma tavanul, nu foaia
 • va fi mult mai greu de montat la maneca
De aceea daca ai nevoie de camera mai mult de doua ore recomandam acest modelul cu baterie separata.

Daca insa ai nevoie de camera sub doua ore, recomandam modelul cu acumulator integrat, intrucat pentru doua ore se utilizeaza un acumulator mic si usor ce nu ingreuneaza utilizarea camerei.

Camera Acumulator Integrat

Din ce este alcatuit sistemul?

Sistemul de fata este unul complet. Mai ai nevoie doar de o cartela SIM obisnuita ce are activa o optiune de internet si de o persoana care sa te ajute. In acest pachet este inclus:

 • Mini Camera Video in Nasture
 • Acumulatorul pentru camera 5h outonomie
 • Husa speciala pentru ascuns usor bateria pe brat
 • 20 de Nasturi de schimb pt Bluza identici cu cel cu Camera Video
 • Mini Router 4G LTE
 • Manual de utilizare pe hartie + Video pe Youtube

Cum se utilizeaza acest sistem?

 1. Se pune la incarcat Acumulatorul
 2. Se instaleaza aplicatia pe telefonul persoanei ce urmeaza sa te ajute
 3. Introdu o cartela SIM obisnuita in mini Router ce are credit sau o optiune cu minute si internet activata si porneste routerul
 4. Dupa ce bateria s-a incarcat, se introduce mufa MicroUSB in camera
 5. Se porneste camera de la butonul de pe baterie
 6. Pune camera inlocuind unul din nasturii de la maneca sau de la piept
 7. Pune bateria in husa si husa pe brat
 8. Se deschide aplicatia si se intorduce Codul unic de conectare al camerei tale
 9. Aplicatia se va conecta la camera si vei vedea pe telefon ce filmeaza camera
 10. Pentru a primi raspunsurile vei avea nevoie si de un sistem cu casca fara fir ce nu are legatura cu camera de fata – sunt sisteme individuale si nu trebuie sa fie compatibile!

Camera Video in Nasture Super Slim

Camera imita perfect un Nasture

Daca nu stii ca in spatele acelui nasture se afla o mini camera video cu transmisie Live, este aproape imposibil sa o observi, asta chiar daca te uti cu mare atentie de aproape!

Acumulator de mici dimensiuni cu autonomie mare

 

Este un acumulator reincarcabil special modificat pentru a avea dimensiuni cat mai mici.

 

Buton de Urgenta

Desi poate parea banal, acest buton este extrem de util! Daca vezi ca in sala se vine un un detector (un aparat cu minim doua antene) si se plimba prin sala, atunci daca vei opri sistemul va fi absolut imposibil de detectat! Va mai putea fi detectat doar cu detectoare de metale cum sunt cele de la aeroport.

Cu o simpla apasare de buton, poti sa opresti camera. Atentie Routerul va ramane in stare de asteptare si este astfel greu de detectat dar nu imposibil.

Pentru a nu putea fi detectate va trebui totusi sa te asiguri ca le ai inchise pe toate, inclusiv Routerul 4G.

1 – Buton de Urgenta On/Off     2 – Mufa Type C incarcare

Butonul se afla pe Acumulator, iar Acumulatorul in husa special creata pentru camera cu Wifi. Husa se poate pune pe bratul stang sau drept. Astfel cu un simplu gest (te faci ca te scarpini putin) si in doar o secunda poti opri sistemul.

Il poti porni ulterior prin simpla apasare prin haine inca o data a butonului de urgenta. Nu mai trebuie sa faci nimic altceva, totul este automat iar aplicatia se va reconecta automat la camera ta in doar 2-3 minute.

Husa speciala de de pus pe brat!

Camera video in nasture vine cu o husa speciala ce o poti pune cu usurinta pe bratul stang sau drept. Are doua cureluse cu marime reglabila pentru a se putea potrivi atat la persoanele cu mana mai subtire, dar si pentru persoanele mai musculoase

Poti folosi aceasta husa pentru a putea ascunde bateria cat mai usor pe corp. Daca consideri ca nu te ajuta, desigur poti renunta la ea. Acumulatorul in acest caz va trebui sa il ascunzi undeva pe corp.

Husa pentru acumulator este gandita sa poata fi montata atat pe mana dreapta cat si pe mana stanga, firul de alimentare pentru camera este suficient de lung  pentru a ajunge la camera in oricare din situatii.

Distanta nelimitata

Persoana care te ajuta se poate afla la o distanta nelimitata. Camera in nasture trimite imagini video in timp real persoanei care te ajuta, prin intermediul unei conexiuni la internet. Camerele ce folosesc mini Router sau propriul telefon cu functia de hotspot, functioneaza prin Wifi. Camerele in care introduci direct cartela SIM nu au wifi si nu vin cu multe fire, accesorii pe corp.

Camera are nevoie de internet. Ai 3 variante posibile pentru a da internet la camera:

 • folosesti propriul telefon mobil cu functia de Hotspot,
 • folosesti un mini router 4G LTE cu o cartela SIM obisnuita,
 • alegi o camera cu cartela SIM integrata: fara fire, fara telefon, fara router

Daca alegi Sa faci Hotspot

Dupa cum am specificat, orice camera video in nasture are nevoie de acces la internet. indiferent de sursa de internet, performantele camerei sunt la fel. Daca alegi sa utilizezi propriul telefon mobil va trebui sa activezi functia de hotspot si in setarile acestei functii sa introduci numele retelei si parola la care camera sa se conecteze.

Retine ca distanta intre telefon si camera nu trebuie sa fie mai mare de 10 metri. Este recomandat ca telefonul sa fie ascuns undeva la tine totusi, intrucat antena wifi de la camera nu este prea mare si distanta este astfel mai mica.

Deci trebuie sa ai telefonul mobil cu tine in sala. Ajutorul tau insa poate fi oriunde pe glob si are acces la internet – distanta nelimitata.

Daca alegi varianta cu mini Router

In primul rand trebuie sa stii ca indiferent de ce varianta alegi, performantele camerei sunt aceleasi! Daca alegi varianta cu mini Router vei avea urmatoarele avantaje:

 • NU poate suna ROALERT – la telefoane suna chiar daca e pe silentios dat,
 • Nu te poate deranja nimeni in timpul utilizarii – la telefon daca te apeleaza cineva, cat timp incearca sa te sune, internetul este indisponibil – camera este inutilizabila in acest timp pana inchide apelul,
 • Mini Routerul este mult mai mic si il ascunzi mai usor!
 • Mini Routerul vine gata setat: doar pui cartela si il pornesti –  la telefon mai sunt ceva setari de facut
 • Mini Routerul are mereu reteaua WiFi ascunsa –  la telefon nu o poti ascunde la toate modelele de telefon, cum ar fi: Iphone Huawei si chiar unele Samsung-uri.

Daca alegi o camera direct cu cartela SIM

Mai nou au aparut camere in nasture, la care cartela SIM intra direct in nasture si nu mai au accesorii pe langa. Este varianta cea mai buna, insa din pacate este si cea mai scumpa, datorita tehnologiei avansate utilizate pentru a fi asa de mici cat sa intre cartela in nasture.

Pe piata mai sunt camere cu cartela SIM insa au multe fire, accesorii si o baterie imensa, lucru ce face ca sistemul sa fie mai greu de utilizat.