Sisteme Profesionale cu mini Camere Video

Modele NOI 2022

O camera video pentru copiat poate fi extrem de utila atunci cand examenul ce urmeaza sa il sustii este unul foarte exigent si important. De regula, la multe dintre examene se mai poate sopti subiectele, insa daca nu vrei sa iti asum nici un fel risc atunci o minicamera ascunsa in nasture ce transmite live poate fi o alegere inspirata.

Camera Video in nasture pentru copiat

Retelele Wifi Ascunse se pot Gasi Usor!

Orice camera are nevoie de acces la internet. Camerele obisnuite comunica prin Wifi ori cu un mini Router 4G ori cu Hotspotul de la Telefonul tau.

Din pacate retelele Wifi, chiar daca sunt ascunse tot pot fi descoperite destul de usor cu o aplicatie gratuita instalata pe orice telefon.

Vezi video demonstrativ!

Supraveghetorii tin pasul cu Tehnologia

Acum cand internetul abuna cu anunturi pentru acest tip de mini dispozitive, desigur ca si profesorii supraveghetori cunosc dispozitivele si modul de functionare. Doar anu trecut la Sesiunea din Vara BAC 2021 au fost dati afara si nu mai pot sustine examenul pentru urmatoarele doua sesiuni de BAC peste 350 de elevi. Acestia au fost prinsi cu dispozitive inteligente cu retea Wifi.

Vezi aici articol din presa: agerpres.ro

Camera i-Cheat S4 fara retea Wifi

Pentru a evita problemele pe care retelele Wifi le creaza, am dezvoltat un nou model de camera video in nasture ce nu mai foloseste Wifi. Noul model functioneaza cu un Stick de internet ce comunica cu camera printr-un fir subtire si flexibil. In acelasi timp noul model de camera are si modul Audio inclus, deci nu mai ai nevoie de alt dispozitiv separat pentru a primi raspunsurile in casca : camera trimite direct la casca!

Desi unii se feresc in mod gresit sa foloseasca sisteme ce contin si fire, va garantam ca acum in anul 2022 e mai putin riscant sa ai ceva fire pe corp, decat sa fii expus avand o retea WiFi/Bluetooth activa tot timpul, fie ea si ascunsa!

Asta deoarece sistemele cu fire se pot gasi doar la un eventual control corporal si asta doar daca dai ceva de banuit. Deci e mai important sa nu dai ceva de banuit decat sa ai fire pe corp. Daca te va controla, indiferent ce ai, tot vei fi deconspirat!

Camera copiat i-Cheat s4

Camera i-Cheat S4 imposibil de detectat!

Noul model de camera video in nasture, este practic cel mai compact sistem de copiat. Are totul inclus, mai ai nevoie doar de o cartela SIM si cineva care sa te ajute. Camera nu foloseste nici Wifi si nici Bluetooth, deci nu mai poate fi detectata cu nici o aplicatie! Se poate detecta doar cu dispozitive speciale de analiza spectru de frecvente, dispozitive pe care le au doar Politia, SRI, ANCOM etc. Insa chiar si asa daca vei opri sistemul de la butonul de urgenta, acesta nu mai poate fi detectat cu nimic!

Vezi detalii complete aici:

microfon sensibil casca copiat

Modele NOI 2022 de camere Wifi

Va Garantam ca avem cele mai mici Camere Video in Nasture pentru copiat  de pe piata! Mai jos prezentam doua camere foarte accesibile ca si pret in comparatie cu modelul premium i-Cheat S4, dar care pastreaza standardele ridicate ale calitatii. Din peste 20 de modele am selectat cele mai bune doua modele.

Camera Wifi cu Audio integrat

Daca acolo unde vrei sa folosesti acest sistem nu este exigenta prea mare, poti folosi acest dispozitiv care este mai ieftin deoarece functioneaza prin Wifi. Daca este mai ieftina NU inseamna ca este mai slab calitativa !!!

Camera Wifi cu Cutiuta GSM

Camera video pentru copiat in nasture 4G

Am selectat din peste 20 de modele de camere acest model care se comporta foarte bine in utilizare si are un pret simtitor mai mic decat modelele din gama premium.

Are cel mai bun raport pret performanta! Aici nu vorbim de calitate pentru ca toate camerele sunt calitative si vor functiona!

Ghid de Instalare Video pe Youtube si ajutor cu Video Call la prima instalare

Nu trebuie sa ai cunostinte detailate in un domeniu anume. Insa, fara suparare, trebuie macar ca utilizatorul sa fie in stare sa copieze daca nu sa invete. Deci sistemele noastre se adreseaza persoanelor cu un minim grad de inteligenta, dar care din diverse motive nu au timp sa invete sau au materii inutile.

Suntem singurii care oferim ghid Video pe Youtube de instalare si Utilizare. Sistemele noastre sunt gandite astfel incat sa fie cat mai usor de instalat, de utilizat, sa aibe cat mai putine fire sau subansamble si sa fie cat mai greu de detectat/depistat!

Desi sistemele nu sunt complicate si sunt usor de utilizat, la nevoie, daca nu te descurci te putem ajuta prin video call pe Whatsapp/Signal/Telegram sa iti aratam exact cum se utilizeaza dispozitivele.

error: Content is protected !!