MP3 Player pentru copiat cu Butoane Silentioase

Mp3 Player cu cască de copiat, model 2023, se distinge prin incorporarea tehnologiei Super Silent pentru butoanele sale. De asemenea, merită menționată autonomia sa impresionantă, garantând un minimum de 15 ore de redare continuă. Este cel mai mic dispozitiv de tip mp3 player pentru copiat!

Mp3 Player pentru copiat cu casca japoneza si butoane silentioase

Specificații Tehnice

 • Butoane cu Tehnologie Super Silent,
 • Cel mai mic Player cu cască fără fir: 46x24x14 mm,
 • Autonomie Garantată minim 15 ore în Play continuu,
 • Încărcare Rapidă în 1-2 ore,
 • Autonomie Cască Japoneză:
  ~4 ore cu baterii chineze obișnuite,
  ~12 ore cu Baterii RM-337,
 • Memorie de 32GB – Încap mii de ore de înregistrare,
 • NU ai nevoie de semnal GSM, Nu comunică cu exteriorul,
 • Nu este afectat de Bruiajul GSM, WiFi, Bluetooth,
 • Nu emite unde radio, este nedetectabil, nu se poate bruia,
 • Nu ai nevoie de cineva care să îți dicteze,
 • Butoane: Pauză, derulare înainte și înapoi, Next, Back,
 • formate suportate: MP3 și WAV

Persoanele care au utilizat anterior astfel de dispozitive s-au confruntat cu o problemă comună: indiferent de modelul de player ales, atunci când apăsau pe butoane, dispozitivul producea un sunet mecanic, similar unui click. Acest zgomot devine mai evident într-un mediu liniștit, și chiar dacă intensitatea sa scade oarecum când dispozitivul este purtat sub haine, sunetul rămâne detectabil.

Cum se utilizează?

Un Mp3 Player este perfect pentru situații în care ai de gestionat mult text. Înregistrează textele pe rând și numește-le secvențial de la 1 la 30 (sau cât de multe înregistrări ai). De exemplu:

 • Înregistrarea 1 ar putea fi o caracterizare,
 • Înregistrarea 2 un rezumat,
 • Înregistrarea 3 un comentariu.

La începutul fiecărei înregistrări, asigură-te că menționezi conținutul acesteia. Când te afli în sala de examen, pur și simplu selectează ‘next’ și ascultă doar începutul fiecărei înregistrări pentru a identifica dacă este ceea ce cauți.

Ideal ar fi să-ți amintești un fel de sumar al înregistrărilor. De exemplu, dacă trebuie să caracterizezi personajul X și știi că acesta se află în înregistrarea 13, poți sări direct la acea înregistrare fără a fi nevoie să asculți începuturile celorlalte înregistrări până la numărul 13.

Butoane Super Sillent Technology

Acest dispozitiv unic din gama sa se distinge prin utilizarea unor butoane speciale concepute pentru a nu emite niciun sunet la apăsare. Această caracteristică îl face ideal pentru situații care necesită discreție și liniște.

Mp3 Player cu casca de copiat la examene

Prin eliminarea sunetului mecanic al butoanelor, utilizatorii pot manevra dispozitivul fără a atrage atenția, asigurându-se că rămân neobservați în timp ce își desfășoară activitățile. Această inovație îmbunătățește semnificativ confortul și eficiența utilizării dispozitivului în orice context care necesită un nivel ridicat de discreție

Autonomie Mare

Acest dispozitiv vine cu o autonomie asigurată de cel puțin 15 ore de funcționare neîntreruptă, permițându-ți să asculți înregistrările tale continuu pe tot parcursul acestei perioade. Când utilizezi o cască wireless cu o baterie 337 de tip after market (produsă în China), dispozitivul oferă aproximativ 4 ore de autonomie. Însă, dacă optezi pentru o baterie RM-337 pentru casca ta, întregul sistem poate fi utilizat fără probleme timp de peste 10 ore. Această flexibilitate în alegerea bateriilor îți permite să adaptezi sistemul în funcție de durata necesară de utilizare.

Încărcare Rapidă

Dispozitivul cu cască de copiat are o autonomie impresionantă de peste 15 ore de ascultare continuă. Bateria acestuia se poate reîncărca complet în doar 1-2 ore, datorită tehnologiei de încărcare rapidă (Fast Charger Technology). Aceasta înseamnă că dispozitivul poate fi pregătit rapid pentru utilizare extinsă, fără a necesita perioade lungi de așteptare pentru reîncărcare.

Cel mai mic Mp3 Player cu cască de copiat!

Acest dispozitiv este cel mai mic din categoria sa. Cu toate că are dimensiuni reduse, oferă performanțe superioare comparativ cu mp3 playerele standard, incluzând o autonomie extinsă, o capacitate de memorie mai mare și butoane extrem de silențioase. Aceste caracteristici îl fac un produs excepțional!

Cel mai mic mp3 player cu casca de copiat la examene

Sistem nedetectabil!

Utilizarea acestui sistem este simplă și nu necesită asistență externă. Este unicul sistem de acest gen care funcționează fără a avea nevoie de semnal GSM în locul unde este folosit. Informațiile sunt stocate pe memoria internă a dispozitivului, eliminând astfel necesitatea de a interacționa cu surse externe.

Mp3 Player-ul este proiectat să emită un semnal de intensitate scăzută pentru cască, care nu se răspândește la o distanță mai mare de 10-15 cm de utilizator. Această caracteristică asigură că nici cele mai sensibile detectoare nu pot identifica dispozitivul, decât dacă sunt plasate la mai puțin de 15 cm de antena inductoare. Această tehnologie de emisie a semnalului oferă un nivel ridicat de discreție și siguranță în utilizare.

Mp3 Player cu microcasca japoneza pentru copiat

Antena inductoare separată de player

Ca răspuns la sugestiile utilizatorilor noștri, am hotărât să separăm antena inductoare de player. Vei putea plasa dispozitivul într-o locație convenabilă pentru a avea acces facil la butoane, în timp ce antena va fi fixată pe umăr cu un plasture medicinal, aproape de urechea în care se află cască.

Astfel, poți așeza player-ul în mânecă, în buzunar, la nivelul abdomenului sau în orice altă zonă care îți este confortabilă. Este important să ai acces ușor la butoanele de control, ceea ce îți va facilita utilizarea dispozitivului în mod discret și eficient. Această abordare îmbunătățită a designului asigură atât confortul, cât și funcționalitatea optimă a sistemului.

error: Content is protected !!