MP3 Player cu Butoane Silentioase

Model RM-10 Pro

Mp3 Player cu casca fara fir Model NOU 2023. Se deosebeste de restul player-elor de pe piata, prin faptul ca are butoane Super Sillent Tehnology! Nu trebuie neglijat nici faptul ca are o autonomie garantata de minim 15 ore de Play in continuu. Cel mai mic dispozitiv din gama sa!fara fir

Specificatii Tehnice

 • Butoane cu Tehnologie Super Sillent,
 • Cel mai mic Player cu casca fara fir: 46x24x14 mm,
 • Autonomie Garantata minim 15 ore in Play continu,
 • Incarcare Rapida in 1-2 ore,
 • Autonomie Casca Japoneza:
   • ~4h baterii China obisnuite,
   • ~12h Baterii RM-337,
 • Memorie de 32GB – Incap mii de ore de inregistrare,
 • NU ai nevoie de semnal GSM, Nu comunica cu exteriorul,
 • Nu este afectat de Bruiajul GSM, WiFi, Bluetooth,
 • Nu emite unde radio, este nedetectabil, nu se poate bruia,
 • Nu ai nevoie de cineva care sa iti dicteze,
 • Butoane: Pauza, derulare inainte si inapoi, Next, Back,
 • formate suportate: MP3 și WAV.

Microcasca MC-3500 Toata de Culoarea Pielii

 • Cel  mai mic model de casca: 6x10mm
 • Casca este in intregime de culoarea  pielii,
 • Nu se vede in ureche nici la cei cu urechea mai mica,
 • In varf are mai multe gaurele – se infunda mai greu cu ceara
 • Sistemele cu casca MC-3500 NU au fire pe corp!

Casca nu se vede in ureche! Singura ta grija este sa faci teste si sa NU lasi volumul la maxim. Daca esti indecis sa alegi intre casca MC-3500 si castile de tip magnet gandestete ca ai de ales:

Intre o casca fara absolut nici un fel de fir la care ii reglezi volumul astfel incat sa auzi doar tu si a ajunge la ORL cu casca de tip magnet blocata in ureche si/poate cu timpanul perforat.

Cum se utilizeaza?

Mp3 Player ideal unde ai mult text. Le înregistrezi pe rând și le denumești de la 1 la 30 (sau câte înregistrări ai). De exemplu:

 1. melodia 1 este o caracterizare,
 2. melodia 2 este un rezumat,
 3. melodia 3 este un comentariu.

Va trebui ca la începutul fiecărei melodii, când începi înregistrarea, să spui și ce ai în înregistrare. Atunci cand vei fi în sală, dai next și asculți doar începutul, știind dacă este ceea ce îți trebuie.

Desigur, dacă poți ține minte un cuprins ar fi ideal. De exemplu, poți avea de caracterizat personajul X și îți aduci aminte că e în înregistrarea 13. Vei da direct next de 12 ori, nemaifiind nevoit să asculți începutul înregistrărilor până la 13.

Butoane Super Sillent Technology

Cei care au mai incercat acest gen de dispozitiv, s-au lovit de urmatoarea problema: indiferent de ce model de player au folosit, cand apesi pe butoane, dispozitivul face un sunet mecanic ca un click. Acest sunet se aude cu atat mai mult cu cat in sala este liniste si chiar daca pe sub haine se mai pierde putin din intensitate.

Singurul dispozitiv din gama sa, ce foloseste butoane speciale ce nu  emit zgomot la apasare!

Autonomie Mare

Dispozitivul are o autonomie garantata de minim 15 ore de functionare continua! Poti asculta 15 ore in continuu inregistrarile tale. Folosind o casca fara fire cu baterie 337 after marcket (China) ai undeva la 4 ore autonomie. Daca alegi pentru casca o baterie RM-337, poti folosi peste 10 ore intregul sistem fara probleme.

Incarcare Rapida

In ciuda faptului ca dispozitivul cu casca fara fir are o autonomie de peste 15 ore de ascultare in continuu, acumulatorul dispozitivului se poate incarca complet in maxim 1-2 ore – Fast Charger Technology!

Cel mai mic Mp3 Player cu casca fara fir!

Este cel mai mic dispozitiv din gama sa! In ciuda dimensiunilor, are performante mai bune decat mp3 player-ele obisnuite(autonomie mai mare, memorie mai mare, butoane super silentioase).

Sistem nedetectabil!

Pentru a utiliza acest sistem, nu ai nevoie de cineva care sa te ajute. Este singurul sistem la care nu ai nevoie nici macar de semnal GSM acolo unde urmeaza sa il folosesti. Informatia se afla pe memoria dispozitivului si nu trebuie sa comunice cu exteriorul.

Mp3 Player este conceput să emită un semnal pentru casca de intensitate mică. Nu se propagă la mai mult de 10-15 cm de tine. Nici cel mai performant detector nu îl va depista decât dacă daca il apropie de antena inductoare la mai putin de 15cm.

Antena inductoare separata de player

 

In urma recomandarilor utilizatorilor nostri, am decis sa separam antena inductoare de player. Dispozitivul il vei pune acolo unde consideri ca ai acces mai usor la butoane, iar antena o vei lipi pe umar cu un plasture medicinal, sub urechea in care ai casca.

Astfel, Player-ul îl poți pune în manecă, în buzunar, la burtă sau în orice alt loc îți convine ție. E important să ai acces cât mai ușor la butoanele de comandă.

Intrebari Frecvente

Casca se vede in ureche?

Prima intrebare a unui client atunci cand vrea sa cumpere o casca fara fir este:

„casca se vede in ureche?”

Aceasta temere este de inteles, insa intrebarea este total gresita si fara rost. Asta deoarece absolut nici o casca nu se vede in ureche decat daca stii ca aceasta este acolo, te apleci, tragi de ureche si te uiti cu mare atentie. Dar asta inseamna sa stii ca microcasca este acolo, inseamna ca ai dat ceva de banuit si supraveghetorul te verifica.

Nici un model de casca nu se vede in ureche !!! Daca s-ar vedea nu ar mai fi vandute pentru scopul care urmeaza sa o folosesti!

Intradevar exista casti mai mari si casti mai mici, dar atunci cand treci pe langa persoana care le utilizeaza nu se pot observa. Daca insa dai ceva de banuit si supraveghetorul te verifica: se apleaca, trage de urechea ta si se uita cu atentie, intradevar unele dintre casti se pot vedea!

Dar asta inseamna sa dai tu ceva de banuit si sa fii verificat cu atentie. 

Se aude in exterior de la casca fara fir?

Folosind o casca fara fire de culoarea pielii, poate exista riscul ca atunci cand persoana care te ajuta iti vorbeste in casca, sa se auda in exterior de la o distanta de aprox 0.5-1 metru. Se poate auzi in exterior ca un mic zumzet (si doar de la distanta mica), doar daca:

 • lasi volumul la maxim
 • introduci casca doar de forma in ureche si nu suficient de adanc

Este necesar sa faci teste inainte si sa reglezi volumul astfel incat, chiar si de la mica distanta sa nu se auda nimic in exterior. Dispozitivul cu casca fara fire ofera foarte multe avantaje si sunt usor de folosit. Insa unii utilizatori fac greseala sa nu testeze inainte sistemul si astfel lasa volumul dispozitivului la maxim existand riscul sa sa se auda in exterior de la mica distanta.

Daca insa vei face teste si vei regla cu atentie volumul, punand pe cineva sa stea langa tine, vei vedea ca nu se aude nimic in exterior si te vei bucura de avantajele acestui sistem foarte eficient.